Kateřina L.

Kateřina L.

Odpovídá do 20 hod., na 71% zpráv
71% 20 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kateřina L.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Zábavné doučování němčiny

Cena Od 300 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Po roce v Německu, kde jsem aktivně i pasivně využívala německý jazyk, jsem také absolvovala kurz C1 na univerzitě v Regensburgu.

Aktuálně studuji andragogiku (vzdělávání dospělých) na univerzitě v Ústí nad Labem a němčině se věnuji neustále ve svém volném čase.

Mým cílem je předávat mé vědomosti a nadšení z jazyka dále právě skrze doučování, se kterým mám zatím nárazové zkušenosti.

Styl učení si můžeme domluvit krátce rovnou při první hodině nebo se nejdříve sejít a domluvit se, co by bylo ideální a vyhovující - ve druhém případě samozřejmě zkušební hodina zdarma.

Mimo jiné jsem otevřena čemukoliv, co se německého jazyka týká - nejen pomoc začátečníkům, příprava na maturitu, oživení jazyka, konverzování či gramatika, ale také psaní životopisů, motivačních dopisů, příprava na pohovor apod.
Případně se vždy můžete zeptat a domluvíme se. :)

PS: Nemám vypsané časy v rozvrhu schválně, preferuji přímou domluvu přes zprávy, protože nemám každý týden vždy čas ve stejné časy. :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Seznámíme se, řekneme si, co potřebuješ a co je tvým cílem během doučování (maturita/zkouška/plynulost ...). Zodpovíme si dotazy a tak podobně. :)

Zdarma / 30 min.
Klasická lekce

1) Chceš (znovu)začít s němčinou a potřebuješ podporu a pomoc, jak se učit, s čím začít nebo z čeho čerpat a jak si to zjednodušit/zefektivnit. 2) Máš za sebou už něco málo, ať už ze ZŠ/SŠ či odjinud a chceš se v jazyce posunout na další úroveň, pokračovat v učení, nezakrnět a duolingo ti nestačí. 3) Připravuješ se na maturitu nebo zkoušku a chceš někoho, kdo ti pomůže s učením se daných témat, slovní zásoby, gramatiky a procvičováním výslovnosti.

300 Kč / 60 min.
Specifická lekce

Němčinu ovládáš, ale psaní životopisů nebo motivačních dopisů ti je cizí nebo potřebuješ trochu dopomoci. Připravuješ se na pohovor někam na brigádu nebo do práce do německy mluvících zemí a potřebuješ fráze, které se od tebe očekávají. Chceš si jen pravidelně procvičovat konverzování v různorodých tématech a udržet si tak úroveň. Cokoliv "navíc", co není zmíněno v Klasické lekci, spadá sem.

400 Kč / 60 min.