Katka Š.

Katka Š.

Odpovídá do 1 hod., na 33% zpráv
33% 1 hod
Zkušební lekce zdarma

Katka Š.

Zkušební lekce zdarma

Individuální přístup pro žáky ZŠ pro výuku ČJ, AJ, MAT a dalších předmětů

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Už rok vedle studia na VŠ dělám lektora mediální gramotnosti na základních a středních školách a zároveň pomáhám s doučováním dětem v mém okolí.

Mám vystudované osmileté gymnázium s maturitou a momentálně studuji na oboru informační studia a knihovnictví na filozofické fakultě UK. Mám za sebou i kurzy lektorských dovedností, které mě naučili, jak být studentům blíž a lépe jim vše vysvětlit.

Snažím se dětem naslouchat a jít jim naproti. Vysvětlit jim látku tak, aby učení nebylo jen a pouze biflování, ale aby látku viděli i v širším kontextu a dokázali si mnohé odvodit či spojit si ji s reálným světem.

Jsem zaměřená hlavně na humanitní obory, jmenovitě čeština, angličtina, společenské vědy, dějepis a do jisté míry i zeměpis, ale mám zkušenosti i s doučováním matematiky pro základní školu.

Tím, že jezdím po školách s workshopy o medialní gramotnosti se orientuju ve světě trendů a toho, co dnešní děti zajímá. Zároveň mám zodpovědný přístup a teší mě, když vidím, že můj student dosáhl reálných pokroků.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Lekce určená pro vzájemné seznámení a konzultaci Vašich představ a požadavků.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

250 Kč / 55 min.