Anya P.

Anya P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Anya P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Konverzace pro děti a teenagery s anglicko-českou teenagerkou z Londýna

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč
Cena Od 200 Kč

Popis

Hi there!
Jmenuji se Anya, je mi 16 let a nabízím lekce angličtiny pro děti a teenagery ze zaměřením na konverzaci. Pokud si chcete zlepšit anglickou konverzaci, poradit s úkolem, gramatikou nebo napsat anglickou esej, můžu vám pomoct. Jsem si jistá, že mé nasazení, komunikační dovednosti a schopnost navázat kontakt s mladšími studenty přispějí k vašemu jazykovému rozvoji. Narodila jsem se v Londýně do anglicko-české rodiny a stále tady bydlím a chodím do školy. Do České Republiky jezdím pravidelně za prarodiči, takže mluvím také česky. Anglická literatura a psaní je můj velký koníček.

Jak moje lekce probíhají :
Při první krátké konzultaci zjistím, jaký je váš cíl, úroveň a jestli si navzájem budeme vyhovovat. Lekce jsou zaměřené na konverzaci, výslovnost, gramatiku a psanou angličtinu. Ve svých hodinách se snažím o konverzaci založenou na mluvené angličtině, která studentům pomáhá procvičovat jejich jazykové dovednosti. Kromě toho nabízím pomoc s domácími úkoly, konkrétně s eseji, a jsem k dispozici pro zodpovězení jakýchkoli dalších otázek z angličtiny, které můžete mít.

See you soon!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Při první krátké konzultaci zjistím jaký je vas cíl, úroveň a pokud si navzájem budeme vyhovovat. Lekce jsou zaměřené na konverzaci, výslovnost, gramatiku a psanou angličtinu. Anglická literatura a psaní je můj velký koníček. Ve svých hodinách se snažím o konverzaci založenou na mluvené angličtině, která studentům pomáhá procvičovat jejich jazykové dovednosti. Kromě toho nabízím pomoc s domácími úkoly, konkrétně s eseji, a jsem k dispozici pro zodpovězení jakýchkoli dalších otázek z angličtiny, které mohou studenti mít. See you soon!

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

200 Kč / 45 min.