Lenka K.

Lenka K.

Lenka K.

Doučování francouzštiny, italštiny, psychologie a sociálního poradenství

  • Doučuje také online
  • Od  275 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 275 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj! :) Som Lenka, mám 21 rokov a študujem Italianistiku na FF UK.

V rámci taliančiny doučujem hlavne jazyk, no v prípade záujmu viem ponúknuť aj hodiny literatúry alebo kultúry. V rámci jazyka sa môžeme učiť systematicky gramatiku, slovnú zásobu a postupovať na vyššie úrovne, no zároveň môžeme mať len hodiny konverzácie alebo slovnej zásoby. Záleží, čo konkrétne sa chcete naučiť a aký je Váš cieľ. Okrem štúdia taliančiny na vysokej škole mám aj skúsenosti s prácou v Taliansku a každodennou komunikáciou, či už ako čašníčka, voľnočasová a športová animátorka alebo inštruktorka lyžovania. Chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti taliančiny, viesť dialógy v taliančine alebo sa chcete učit taliančinu len tak pre radosť? Výborne, začnime s tým spolu! :).

Francúzštinu som sa začala učiť na strednej škole. Následne som z nej maturovala a minulý rok úspešne absolvovala skúšku DALF na úrovni C1 v rámci Francúzskeho inštitútu v Prahe. Doučujem ako začiatočníkov, tak aj mierne pokročilých a môžem Vás pripraviť na maturitu alebo skúšky DELF. Platí to isté ako pri taliančine, je len na Vás, čo sa budeme učiť. :)

V rámci psychológie a sociálneho poradenstva Vás môžem naučiť základy a urobiť Vám nejaký úvod do tejto oblasti (učivo strednej školy a gymnázií).

Preferujem osobné stretnutia pred online formou. Momentálne žijem v Prahe, takže osobne doučujem len tu. Každopádne, ak nie ste z Prahy, určite je možná aj online forma.

Budem sa tešiť na prípadnú spoluprácu. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek dotazov ma neváhajte kontaktovať. Vidíme sa! :)

Typy lekcí

Standardní lekce

275 Kč / 45 min.
Hodinová lekce

350 Kč / 60 min.
Dvouhodinová lekce

650 Kč / 120 min.