Lucia B.

Lucia B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Lucia B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Rozvíjaj svoju angličtinu od konverzácie, cvičenia gramatiky a bohatšiu slovnú zásobu, prípadne písanie slohov, esejí a prípravy na maturitu (Od A0 po C1)

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
Cena Od 300 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Vitajte na mojich kurzoch angličtiny kde sa vám dostane individuálnej pozornosti a podpory na ceste k ovládnutiu anglického jazyka. Moja priorita je posilňovať vaše konverzačné schopnosti aby ste sa vedeli s istotou vyjadriť v každej situácii. Gramatika je tiež dôležitá súčasť lekcie, ale zameriavam sa skôr na praktické použitie a pochopenie. Na rozšírenie slovnej zásoby používam rôzne metódy a materiály, ktoré vám pomôžu zapamätať si nové slová a frázy a používať ich s istotou. Ak sa náhodou nachádzate v situácii, kedy potrebujete cvičiť na maturitu alebo prijímacie skúšky doma či v zahraničí, písať slohy a eseje rada vám s tým pomôžem. Nebojte sa prihlásiť na doučovanie a uvidíte ako sa vaša angličtina zlepšuje každou hodinou.

Prvá skúšobná lekcia je zadarmo.

O mne: Vyštudovala som bilingválne anglicko-slovenské gymnázium, kde som získala úroveň C1, absolvovala som výmenný pobyt na anglicky hovoriacej škole v zahraničí a momentálne študujem na ekonomickej univerzite v Česku. Mám skúsenosti s rôznymi skupinami žiakov, keďže sa vyučovaniu anglického jazyka venujem už dlhšie. Učila som žiakov základnej a strednej školy, pomáhala s prípravou na maturitu, jazykové skúšky, ale aj mladým športovcom aby sa vedeli dohovoriť na súťažiach v zahraničí či dospelým pracujúcim ľuďom, ktorí si chceli zlepšiť svoju angličtinu aby mohli bezstarostne cestovať.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 55 min.