Linda S.

Linda S.

Přijímá nové studenty

Linda S.

Přijímá nové studenty

Fajn doučování českého jazyka (a české literatury) a dějepisu :)

Cena Od 300 Kč
Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Mé jméno je Lilly a jsem momentálně studentkou na navazujícím magisterském studiu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně. Absolvovala jsem bakalářské studium v oboru Filologie a nyní se soustředím na další rozvoj svých znalostí a dovedností. Mé studium mě směřuje k budoucí profesi učitelky, a proto hledám příležitosti k získání dalších zkušeností v oblasti vzdělávání.

Co mě přivedlo k doučování? Především mě k tomuto rozhodnutí vedly mé hluboké zájmy o český jazyk, literaturu a dějepis. Tyto oblasti nejenže tvoří základ mého studijního zaměření, ale také mi poskytují nevyčerpatelnou inspiraci a radost ze sdílení znalostí s ostatními.

Jak dlouho doučuji? Momentálně se mám za sebou praxi na ZŠ.

Jaký je můj styl výuky? Svůj styl výuky budu směřovat k vytvoření prostředí, které podporuje aktivní zapojení studentů a rozvíjení jejich kritického myšlení. Své přístupy ke vzdělávání zakládám na zásadě zjednodušování složitých témat, aby byly srozumitelné pro každého. Zároveň se snažím, aby se studenti na tato témata dívali s nadšením a zábavou, nikoli jako na povinnost. :)

Mým cílem je předávat znalosti nejen formální cestou, ale také prostřednictvím interaktivních diskusí, praktických cvičení a podnětných úkolů. Věřím, že každý student má svůj vlastní styl učení, a proto se snažím přizpůsobit svou výuku individuálním potřebám a preferencím každého z nich.

Doufám, že vás tyto informace osvětlily a že se brzy potkáme ve společném učebním prostředí!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty