Španělský T.

Španělský T.

Přijímá nové studenty

Španělský T.

Přijímá nové studenty

španělština ze ŠPANĚLSKA

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Jmenuji se Martina a je mi potěšením představit se jako lektorka španělštiny s bohatými zkušenostmi a přímým vztahem ke španělské kultuře. Ve Španělsku žiji již 20 let a jsem vdaná za Španěla, což obohatilo mé chápání a porozumění jazyku a životu v této krásné zemi.

Moje učitelská kariéra zahrnuje cenné zkušenosti, jako je například práce v jazykové škole v Mondragónu, kde jsem měla možnost zdokonalit své pedagogické dovednosti a přizpůsobit se specifickým potřebám studentů. Kromě toho jsem zastával klíčovou roli úředního tlumočníka v různých situacích, od spolupráce s policií až po účast na soudních procesech. Tato zkušenost mi umožnila hluboce pochopit složitost jazyka a důležitost přesné komunikace v různých kontextech.

Spolupracoval jsem také s firmami, kterým jsem překládal a usnadňoval komunikaci s českými klienty. Tato práce mi umožnila rozvinout praktické dovednosti a adaptivní přístup k efektivní výuce španělštiny s ohledem na jazykové a kulturní zvláštnosti českých mluvčích.

Abych podpořila své jazykové znalosti, jsem držitelkou certifikátu C1 z jazykové školy v San Sebastiánu, který zaručuje pokročilou znalost španělštiny a pevný základ pro předávání znalostí jasným a strukturovaným způsobem.


Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty