Zdeňka B.

Zdeňka B.

Odpovídá do 7 hod., na 100% zpráv
100% 7 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Zdeňka B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Finančně dostupné doučování angličtiny v Plzni a online a hlavně na pohodu

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Prosím kontaktujte mě rovnou na e-mail zdenkablazejovska@seznam.cz. ;)

Zdravím všechny se zájmem o zdokonalení se v anglickém jazyce.🇬🇧 Jmenuji se Zdeňka, je mi 23 let a jsem studentka druhého ročníku bakalářského studia oboru Filosofie na Západočeské univerzitě v Plzni.

Didaktický test i ústní část maturity z angličtiny jsem splnila na plný počet bodů a odmaturovala tak na jedničku. Angličtinu používám denně, neboť mám spoustu přátel ze zahraničí, se kterými jsem v pravidelném kontaktu. Často cestuji do zahraničí, což je nejlepší způsob, jak se jazyk naučit pořádně používat, neboť člověku nic moc jiného nezbývá. :D Dle Společenského evropského referenčního rámce pro jazyky dosahuji úrovně B2/C1. Angličtinu jsem v minulosti doučovala individuálně přímo v domovech studentů. Není tedy pro mě problém dojet kamkoli po Plzni. Preferujete pohodlí domova a vyhovuje Vám spíš komunikace po sítích? Můžeme tedy výuku uskutečnit online.

Jazyk bychom probrali pěkně od začátku, protože každý dům je pevný jen díky dobrým základům. Nemusíš mít tedy strach, že bychom hned skočili to překládání náročných textů, nebo složité konverzace. Výuku se snažím dělat interaktivní, neboť já sama nemám ráda suché monology. Pro studium časů budeme například využívat známé písničky. Perfektním příkladem je píseň "If I were a boy" od Beyoncé, díky které se naučíme, že slovíčko "were" se používá mimo jiné právě i při referování k hypotetickým situacím, nebo-li takzvaně "co by kdyby"situacím. Pokaždé když pak písničku uslyšíte, si na pravidlo vzpomenete. 🎶 Angličtinu učím tak, aby jste jí mohli využít v praxi. Je sice super mít našprtáno, že existují nějaké kondicionály. Co na plat, když si pak ale nevzpomenete, co to vlastně znamená a k čemu to slouží. Angličtinu zkrátka hodlám vyučovat lidsky.
Každou hodinu bychom zakončili rychlým shrnutím, aby informace ulpěly v paměti.🧠

Typy lekcí

Zkušební lekce

Ve zkušební lekci se spolu seznámíme a povíme si, co všechno by mělo být obsahem výuky. Vyzkoušíme si, jestli nám to spolu půjde a jestli Vám vyhovuje můj styl výuky.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

250 Kč / 55 min.