Valdemar S.

Valdemar S.

Přijímá nové studenty

Valdemar S.

Přijímá nové studenty

Nauč se hrát na kytaru levou zadní pod odborným vedením.

  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 800 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:

Popis

O MNĚ:
Jsem zapálený lektor kytary a hudební nadšenec. Na kytaru jsem začal hrát v 7 letech pod vedením skvělého kytaristy a pedagoga Milana Matouška. Začínal jsem hrou na akustickou kytaru a později jsem svůj záběr rozšířil také o kytaru elektrickou. Kytaru jsem měl odjakživa spjatou také se zpěvem, který jsem rozvíjel a studoval pod vedením zpěvačky Marty Kloučkové. Hudba pro mě byla vždy jasná volba, a proto jsem se po dokončení základní školy rozhodl pro studium na konzervatoři.
V roce 2016 jsem byl přijat na Konzervatoř Jaroslava Ježka, obor populární zpěv. Zde jsem studoval a absolvoval pod vedením Jany Slavatové. Později jsem na konzervatoři nastoupil také na obor kytara - rock, který studuji pod vedením Jana Kysely.

CO NABÍZÍM?
- Soukromé lekce akustické a elektrické kytary s možností věnovat se také zpěvu, kompozici a psaní textů
- Individuální přístup
- Odborné vzdělání (Konzervatoř Jaroslava Ježka - obor kytara - rock ; obor populární zpěv)
- Profesionální vedení
- 7 let praxe s výukou začátečníků i pokročilých
Zkušenosti s výukou dětí i dospělých

HLAVNÍ VÝHODY INDIVIDUÁLNÍCH LEKCÍ?
Oproti výuce v ZUŠ jsou lekce, které nabízím ušité na míru tvým potřebám a úrovni. Ať už se chceš umět doprovodit a k tomu si zazpívat, naučit se číst noty, akordické značky a tabulatury nebo sólovat po vzoru svého oblíbeného kytaristy, spolu budeme pracovat na tom, abys svého cíle dosáhl/a.
V ZUŠce jsou pedagogové často svázaní vzdělávacím plánem, který nedovoluje výuku plně přizpůsobit potřebám studenta. Moje motto, se kterým učím je: Studenty mají hodiny především bavit, rozvíjet pozitivní vztah k nástroji a hudbě, inspirovat je a pomoci jim dosahovat cílů, které si sami určí.

KYTARALEVOUZADNI(tečka)CZ

Typy lekcí

Zkušební lekce

Na zkušební lekci se spolu seznámíme, probereme směr, kterým se budeme chtít na hodinách ubírat a zkusíme se na úvod naučit zahrát/zazpívat něco, co vychází z tvého hudebního vkusu.

600 Kč / 30 min.
Individuální lekce akustické/elektrické kytary

800 Kč / 45 min.
Individuální lekce populárního zpěvu

800 Kč / 45 min.

Fotky a certifikáty