Colette H. Ověřená identita

Colette H.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Colette H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Angličtina jednoduše a zábavně

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč
Cena Od 350 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Doučování nebo výuka angličtiny online pro studenty každého věku a stupně.
Hodiny připravuji individuálně, nejen podle studijních cílů a potřeb, ale také osobních zájmů a koníčků.
Doporučím také nejlepší postupy k účinnému a nenáročnému samostudiu.
Nabízím „množstevní slevu” při více hodinách za týden, jelikož je pro mě jednodušší pracovat intenzivněji s méně studenty.
Napište mi pro info o dostupných termínech, lekce domlouvám nejdřív na další týden.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Probereme studijní cíle a potřeby a vysvětlím můj styl učení. Můžeme zkusit nějaké hry nebo konverzaci.

Zdarma / 30 min.
Angličtina doučování - A1 - B1 (beginner - Intermediate)

Pro žáky/studenty a účastníky jazykových kurzů. Vysvětlení látky, praktické použití a procvičování. Připravím hry a kreativní způsoby učení podle individuálních zájmů a potřeb. Doporučím studijní strategie a nápomocné zdroje k samostudiu.

350 Kč / 50 min.
Anglická konverzace - každodenní

Ideální hodina pro všechny, kdo se chtějí rozmluvit v hovorové angličtině. Improvizace nebo předem domluvené téma. Podle domluvy můžu poskytnout opravu výslovnosti, použitých časů a větné skladby. Ustálené slovní obraty a běžně používaná slove. Poskytnu zdroje pro samostudium a navrhnu strategie pro další procvičování podle individualních potřeb.

350 Kč / 60 min.
Anglická konverzace - profesionální

Ideální pro přípravu na zkoušky, příjmačky nebo prezentaci. Buď improvizace a nebo konverzace na předem stanovené téma s důrazem na perfektní gramatiku, výslovnost a rytmus mluvy. Podle domluvy můžu opravit i připravený text. Doporučím zdroje a a studijní strategie pro samostudium.

500 Kč / 50 min.
Angličtina doučování - B2 - C1 (intermediate- advanced)

Pro žáky/studenty a účastníky jazykových kurzů. Vysvětlení látky, praktické použití a procvičování. Připravím hry a kreativní způsoby učení podle individuálních zájmů a potřeb. Doporučím studijní strategie a nápomocné zdroje k samostudiu.

400 Kč / 50 min.
Lekce Angličtiny - B1, B2

Kompletní individuálně připravená lekce podle Vašich cílů, zájmů a studijních potřeb. Do učení zahrnuji i hry, Vaše oblíbená média (hudba, filmy, knihy), a další témata, která Vás baví. Poskytnu užitečné zdroje a strategie k samostudiu. Plán lekcí bude postaven tak, aby úsek lekcí končil se znalostmi vybrané úrovně. (B1, B2) Výuka probíhá částečně v češtině a částečně v angličtině, nebo podle Vaší preference.

500 Kč / 50 min.
Lekce Angličtiny - C1

Kompletní individuálně připravená lekce podle Vašich cílů, zájmů a studijních potřeb. Do učení zahrnuji i hry, Vaše oblíbená média (hudba, filmy, knihy), a další témata, která Vás baví. Poskytnu užitečné zdroje a strategie k samostudiu. Plán lekcí bude postaven tak, aby úsek lekcí končil se znalostmi vybrané úrovně. Výuka probíhá převážně v angličtině s výjimkami, kde je potřeba.

500 Kč / 50 min.
Lekce Angličtiny - Základy, A1, A2

Kompletní individuálně připravená lekce podle Vašich cílů, zájmů a studijních potřeb. Do učení zahrnuji i hry, Vaše oblíbená média (hudba, filmy, knihy), a další témata, která Vás baví. Poskytnu užitečné zdroje a strategie k samostudiu. Plán lekcí bude postaven tak, aby úsek lekcí končil se znalostmi vybrané úrovně. ( základy, A1, A2) Výuka probíhá v češtině.

400 Kč / 50 min.