Barbora G.

Barbora G.

Přijímá nové studenty

Barbora G.

Přijímá nové studenty

Atraktivní on-line doučovaní pro všechny věkové kategorie. Pouze on-line

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 200 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Jmenuji se Barbora Gabrielová, je mi 19 let a studuji na Vysoké škole ekonomie a managementu (bakalář). Až toto studium dokončím, ráda bych pokračovala směrem učitelství a pedagogika a stát se učitelkou.

V minulosti jsem doučovala své spolužáky na střední škole a žáky na základní škole. Pracovala jsem též jako instruktor několika sportů i s dospělými.

Nejsem učitelka, aspoň prozatím, ale sama se ráda učím a ráda učím a pomáhám druhým pochopit. Ráda bych svým studentům předala své znalosti a zkušenosti.

Přizpůsobím způsob výuky tak, aby byli všichni maximálně spokojeni. Na všem se vždycky můžeme domluvit.

Pro rodiče: Ráda pomohu vašim dětem s pochopením látky ve škole, pokud se jedná o základní školu, tak pomohu vysvětlit vpodstatě cokoli. Napište mi a domluvíme se.

Pokud si napíšeme a já si nebudu 100% jistá, že mohu danou látku nebo téma vysvětlit, tak vám to řeknu a nabídku nepřijmu. Jsem férová a chci pomoct za řádných podmínek

Typy lekcí

Zkušební lekce

Připojíme se spolu do učebny a řekneme si, čeho bychom chtěli dosáhnout a za jakých podmínek, za jak dlouho a můžeme rovnou začít

100 Kč / 30 min.
Standardní lekce

200 Kč / 60 min.
Angličtina - konverzace pro začátečníky a mírně pokročilé

Připojíme se do učebny a začneme jednoduchou konverzací, zjistíme znalosti studenta a budeme rozvíjet schopnost konverzovat podle potřeb studenta.

280 Kč / 45 min.
Angličtina - konverzace pro pokročilé

290 Kč / 45 min.
Jednorázové doučovaní

chcete pokrýt určité téma rychle a efektivně

450 Kč / 90 min.