Anna H. Ověřená identita

Anna H.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Anna H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kvalitní doučování biologie, chemie a češtiny s přátelským přístupem. Mám trpělivost a pochopení. Jsem tady, abych tě posunula dál.

Cena Od 300 Kč
Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Ahoj!
Jsem studentka třetího ročníku gymnázia a chystám se studovat medicínu. Zajímá mě biologie a chemie a chci předávat své zkušenosti formou, která je efektivní a zároveň zábavná. Vím, že šprtání je makačka, ale když na to nejsi sám/sama, může se z toho nakonec stát tvůj koníček. Můžu ti pomoct s tvojí cestou za lepšími výsledky?

Něco o mně?
Je mi 18 let a studuji Gymnázium Františka Palackého ve Valašském Meziříčí. Mezi mé záliby patří tanec, sport, hra na kytaru a klavír. Ráda trávím čas v přírodě, věnuji se skautingu, kde je mou funkcí vedoucí družiny a zdravotník. S dětmi mám tedy trpělivost a stejně tak je to při doučování. Mám pochopení pro to, že vše nejde hned a každému vyhovuje jiné tempo a přístup. Jsem zodpovědná, spolehlivá, mám ráda věci zorganizované a přehledné.

Biologie
Biologie je můj oblíbený předmět. Věnuji se jí na denní bázi v rámci přípravy na přijímačky na medicínu. Vyznám se v ní a jsem připravena předat své znalosti dál a povzbudit tě v objevování zajímavostí tohoto předmětu.

Chemie
Tuto oblast mám zmáknutou stejně jako biologii. Je to také můj hlavní předmět, kterému se věnuji a budu věnovat po zbytek života. Není to tak těžké jak to vypadá, když máš někoho, kdo ti s tím pomůže. Jsem tady pro tebe.

Proč si vybrat moje hodiny?
Jsem přesvědčena, že metoda "studenti studentům" je velice přínosná. Student, který se přímo pohybuje v dané látce a zažívá učivo na vlastní kůži, ví přesně, jak informace efektivně předat, které vědomosti jsou důležité a které méně, a hlavně má pochopení. Zkrátka jsme v tom spolu a můžeme si pomáhat.
Mým cílem je přiblížit mé oblíbené předměty lidem, kteří si k nim dosud nenašli cestu. Těm, kteří si ji již našli, nebo si ji postupně najdou, připravím informace s přesahem, zajímavými fakty a poznatky užitečné do života. Je dobré znát předměty i v praxi a ne si soukat do hlavy jen abstraktní pojmy na papíře. Zkusíme to spolu posunout na vyšší level?

Tak. A teď je jen na tobě, zda do toho se mnou půjdeš. Pokud ses rozhodl/rozhodla, že ano, těším se na tebe na první - zkušební lekci.
Měj se!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Na zkušební lekci se seznámíme, navzájem se poznáme blíž, abychom se mohli společně učit tím nejefektivnějším stylem. Řekneš mi, jakých výsledků chceš docílit, já ti nabídnu své metody výuky a zjistíme, zda by ti tyto metody vyhovovaly. Nic není závazné. Pokud se neshodneme v požadavcích, můžeš doučování ukončit. Budu se ale snažit přizpůsobit tak, aby k těmto věcem nedošlo.

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

Standardní lekce probíhá tatko: Zopakujeme si, co jsme dělali v předešlé lekci, můžeš se doptat na cokoli, co Ti z minula vyklouzlo z paměti. Poté navážeme na další učivo. Můžou to být přímo tvoje zápisy, které si společně projdeme, jestliže se chceš soustředit hlavně na informace, které ti dal tvůj učitel, ale neboj, jsem připravena ti poskytnout veškeré materiály ze své zásoby. Proložíme učivo zábavnou aktivitou, aby lekce nebyla monotónní. Vysvětlím ti látku po kouskách a budu ráda, když se mnou budeš v průběhu interagovat. Touto formou si informace nejlépe zapamatuješ. Neopustíme látku, dokud si v ní nebudeš opravdu jistý/jistá a všechno spolu trpělivě procvičíme. Chce to čas. Pokud budeš chtít, můžu ti zadávat krátké domácí úkoly, aby vědomosti byly neustále čerstvě v paměti. Na závěr lekce si dáme rychlé opakování nejdůležitějších pojmů. Hodiny budou uzpůsobené tobě přímo na míru, abys z doučování vytěžil/vytěžila co nejvíce. Těším se, uvidíme se na lekci.

300 Kč / 60 min.