Šárka H.

Šárka H.

Přijímá nové studenty

Šárka H.

Přijímá nové studenty

studentka SŠ

Cena Od 200 Kč

Popis

Ahoj!
Jmenuji se Šárka a jsem studentkou střední školy.
Zajímám se o tanec, kreslení, tvorbu šperků, ale nejvíce o učení se jazyků.

Jsem držitelkou certifikátu BEC Preliminary (odborná obchodní angličtina) úrovně B1, dále bez certifikátu umím anglicky (úroveň B2) a jsem rodilý mluvčí českého jazyka.

Velké zkušenosti s doučováním nemám, zatím jsem doučovala češtinu pro cizince s dohledem lektora. Učení ostatních mě moc baví, je to skvělá cesta k poznání druhého, něčeho nového a najít zábavnou cestu k lepšímu porozumění. Vzhledem k mým zkušenostem a vzdělání nežádám o vysoké platové hodnocení.

Moc ráda využiji šance ke zlepšení se a jsem otevřená kritice. V případě zájmu o spolupráci mne prosím kontaktujte.

Těším se na naše setkání!

Hey! Hey!
My name is Šárka and I am a high school student.
I'm interested in dancing, drawing, jewelry making, but mostly in learning languages.

I hold a BEC Preliminary certificate (Business English) level B1, I can speak English without a certificate (level B2) and I am a native speaker of Czech.

I do not have much experience in tutoring, so far I have tutored Czech for foreigners with the supervision of a tutor. I really enjoy teaching others, it's a great way to get to know another, something new and find a fun way to understand the topic better. Due to my experience and education I am not asking for a high salary evaluation.

I am happy to take chances to improve myself and I am open to criticism. If you are interested in working with me, please contact me.

I look forward to our meeting!

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.