Maria K.

Ing. Maria K.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod
Přijímá nové studenty

Maria K.

Přijímá nové studenty
Cena Od 380 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Milujete Grécko a grécky jazyk? Naučte sa so mnou tento krásny jazyk ľahkou, rýchlou a zábavnou formou a hlavne s rýchlym výsledkom. Gréckemu jazyku sa venujem už 14 rokov a za ten čas som zostavila tipy a triky, ktoré vám pomôžu k správnemu pochopeniu a ľahkému ovládaniu jazyka. Vlastním certifikát lektora z gréckeho jazyka získaný v Grécku. Spoznajte grécku kultúru cez moju grécku rodinu :-)
Vyučujem grécky jazyk na všetkých úrovniach. Hodiny prispôsobujem individuálnym požiadavkám študenta, tak aby už po pár mesiacoch zvládol komunikáciu a pochopil základné pravidlá gréčtiny.
Vyučovanie prebieha cez Skype. Na výučbu používam rôzne výučbové materiály, ktoré Vám vždy poskytnem zdarma.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Teším sa na spoločné hodiny s Vami.
V prípade potreby sa viem prispôsobiť češtine.

Typy lekcí

Standardní lekce

380 Kč / 45 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Krupyak T.

Krupyak T.

Neověřená reference

Marija je učitelka od Boha, úžasná, skvělé vysvětluje, hodiny řečtiny probíhají skvělé, neměla jsem ani jednu hodinu na které něco bylo nejasné, pozná kdy něco nerozumím a vysvětlí to znovu, trpělivá, příjemná, opravdu úžasná. Můžu jenom doporučit a nebudete toho litovat. I sto hvězdiček by bylo málo pro Mariji zaslouží mnohém viýšší hodnocení.

Kateřina B.

Kateřina B.

Neověřená reference

Moje nejoblíbenější paní Učitelka! Maria je nejen vzdělaná, ale hlavně velmi příjemná, milá a spolehlivá. Navíc jí nedělá problém přizpůsobit výuku dle potřeb studenta. Studuji novořecký jazyk na vysoké škole a Maria mi v pohodě připravuje doučování dle toho, co právě ve škole probíráme. Její knihovna je výborně vybavená a vždy najde vhodná cvičení či témata k procvičování i konverzaci. Opravdu nevím, jak bych bez její pomoci zvládala náročné studium. Velmi také oceňuji její znalost živé, tedy mluvené řečtiny. Jako průvodce řeckým jazykem a učitelku ji mohu jen a jen doporučit!

František N.

František N.

Neověřená reference

María je velmi schopná a velmi příjemná učitelka řeckého jazyku. Na každou hodinu se těším jako malé dítě na ježíška. Hodiny bere velice zábavně, poučně a hlavně s velkým zájmem studenta naučit maximum. Tudíž mohu jen doporučit, pro ty co mají zájem o řecký jazyk a co se týče Řecka samotného.