Tomáš O.

Tomáš O.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tomáš O.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučovanie angličtiny v Brne:)

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 200 Kč
Preferované časy: večer, víkend

Popis

Ahoj!

Mám 21, som študentom FSS na Masarykovej univerzite a venujem sa angličtine posledných 16 rokov.

Po anglicky aktívne komunikujem so starším bratom od škôlky - na druhom stupni a neskôr aj na gymnáziu (päťročné bilingválne - C2) sa ma spolužiaci a kamaráti pýtali, či by som im nevedel pomôcť s nedostatkami. Uvedomil som si, že ma doučovanie baví a najmä, že naozaj funguje.

Mám skúsenosti so všetkými akademickými úrovňami (základná, stredná, vysoká). Doučoval som deti (6-12), maturantov (17-19) ale aj vysokoškolákov (oprava alebo proof-reading dizertačných prác). Okrem iného som doučoval aj pracujúcich ľudí, ktorí častokrát nemali príležitosť angličtinu študovať, a teraz si to ich zamestnanie vyžaduje.

Verím, že dokážem priniesť unikátny prístup k výučbe angličtiny. Dlhodobo trvám na názore, že gramatika (napriek jej dôležitosti vo formálnych dokumentoch) nepredstavuje hlavnú stavebnú zložku dobrého komunikanta. Neznamená to však, že poptávku o doučovanie striktne gramatickej časti odmietnem:)

Každý človek je iný, a preto dbám na špecifickosť každého študíjného plánu - ani jedna lekcia by nebola rovnaká. Z hľadiska časovej dostupnosti sa vždy prispôsobím ja Vám - vždy by sme sa dopredu dohodli na harmonograme na najbližší týždeň.

Preferujem osobné stretnutia - zatiaľ čo online výuka pripadá efektívna a jednoduchá - podľa môjho názoru fyzická (face-to-face) komunikácia nesie v konečnom dôsledku omnoho viac benefitov (prekonanie sociálnej úzkosti z mluvy; pracovanie na gestikulácii, emóciach, držaní tela; adaptovanie hlasu na živé prostredie). Pri našom prvom stretnutí by som rád spoznal vaše predošlé skúsenosti a požiadavky, a na základe nich vyprodukoval plán, ktorý by vyhovoval vaším ambíciám.

Cena je orientačná - pri dlhšej spolupráci sa určite vieme dohodnúť:)
Za všetky správy ďakujem a teším sa na Vás!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Spoznáme sa a dohodneme študíjny plán:)

Zdarma / 30 min.
Štandardná lekcia - hodinová 🕛

Zameranie podľa potreby

300 Kč / 60 min.
Štandardná lekcia - polhodinová 🕧

Zameranie podľa potreby

200 Kč / 30 min.