Nikol H.

Nikol H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Nikol H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Vyčnívej od ostatních svémy skvělými znalostmi z doučování za skvělou cenu

Cena Od 150 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

AHOJ!
Jmenujii se Nikol a jsem studenka gymnázia, která ráda cestuje, objevuje a zkouší nové věci a zároveň doučuje spoustu předmětů.
Studovala jsem rok v Austrálii, kde jsem nasbírala mnoho zkušeností a znalostí z anglického jazyka, které ráda předávám dál v podobě doučování. Také doučuji matematiku, chemii a český jazyk.
Doučování trvá okolo 60 minut, ale také záleží na domluvě.

Typy lekcí

Zkušební lekce

V průběhu této lekce spolu probereme, na co se zaměříme. Pečlivě ukážu, jak lekce bude probíhat, co za pracovní listy mám připravené a jaké techniky používám. Domluvíme se, co Vám bude nejvíce vyhovovat.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

170 Kč / 55 min.
Anglický jazyk - konverzace

Je spoustu krásných témat o kterých mluvit a zároveň si zlepšit angličtinu. Na začátku lekce pustím ruletu s tématy. Téma, které padne o něm si budeme povídat. Během lekce se prostřídá okolo 2-3 témata.

185 Kč / 60 min.
Chemie

Vzorečky, rovnice, výpočty nebo teorie není nic, co bychom spolu nezvlády. Na začátku lekce pečlivě vysvětlím a poté se spolu podíváme na pár příkladů.

220 Kč / 60 min.
Anglický jazyk - gramatika

Podrobně spolu projdeme danou gramatiku, kterou vysvětlím a přiblížím, co nejvíce to půjde. Také spolu uděláme nějaké pracovní listy, které budu mít připravené.

200 Kč / 60 min.
Anglický jazyk - slovní zásoba

Naučím tě mnoho slovíček efektivním způsobem za krátký čas.

150 Kč / 40 min.