Gevorg H. Ověřená identita

Gevorg H.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Gevorg H.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Učitel angličtiny pro všechny úrovně (:

Cena Od 190 Kč

Popis

Ahoj! Jsem Gevorg, lektor angličtiny🇺🇸. Žil jsem v Americe, takže mám přímou zkušenost s nuancemi a složitostmi každodenní angličtiny.

Mám certifikát z Americké univerzity v Arménii, kde jsem absolvoval pokročilý jazykový kurz, což dále upevnilo mé odborné znalosti. Kromě toho mám certifikát TOEFL, který potvrzuje mou způsobilost na úrovni C1, což zajišťuje, že splňuji vysoké standardy v anglické jazykové způsobilosti.

V současné době studuji na Masarykově univerzitě na Pedagogické fakultě, se specializací na angličtinu pro vzdělávání. Tento kurz, vyučovaný zcela v angličtině, mě vybavuje nejnovějšími pedagogickými metodami a vzdělávacími teoriemi, což zvyšuje mou schopnost efektivně vyučovat.

Učím:
- Angličtinu na úrovních A1, A2, B1, B2, C1
- Konverzační angličtinu
- Arménštinu na úrovních A1 a A2

Lekce vedu v angličtině, protože věřím, že tento způsob výuky je pro studenty efektivnější a usnadňuje jim lepší osvojení jazyka. S mým komplexním zázemím jsem dobře připraven pomoci studentům dosáhnout jejich jazykových cílů, ať už pro akademické účely, profesionální růst nebo osobní obohacení.

Hi! I'm Gevorg, an English tutor. Having lived in America, I have firsthand experience with the nuances and complexities of everyday English.

I hold a certificate from the American University of Armenia, where I completed an advanced language course. Additionally, I have a TOEFL certificate, certifying my proficiency at the C1 level, ensuring I meet high standards in English language proficiency.

Currently, I am studying at Masaryk University in the Pedagogical Faculty, specializing in English for Education. This course, taught entirely in English, teaches me with the latest pedagogical methods and educational theories, enhancing my ability to teach effectively.

I teach:
- English at levels A1, A2, B1, B2, C1
- Conversational English
- Armenian at levels A1 and A2

I do my lessons in English as I believe this method helps students learn more effectively. With my comprehensive background, I am well-prepared to help students achieve their language goals, whether for academic purposes, professional advancement, or personal enrichment.

Typy lekcí

Trial lesson

Zdarma / 20 min.
Standard lesson

190 Kč / 55 min.