Charlotte V.

Charlotte V.

Odpovídá do 5 hod., na 40% zpráv
40% 5 hod
Přijímá nové studenty

Charlotte V.

Přijímá nové studenty

FJ a AJ na úrovni rodilého mluvčího s českou absolventkou Sorbonny a zkušenou dlouholetou lektorkou

  • Doučuje také online
  • Od  550 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 550 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem zkušená lektorka s více než 14letou zkušeností v oblasti výuky cizích jazyků, překladů a tlumočení. 11 let jsem žila v cizině, francouzštinu mám na úrovni rodilého mluvčího - jsem absolventka 5letého VŠ studia na pařížské Sorbonně, přes 8 let ve Francii, bývalá ředitelka Alliance Française na Madagaskaru a lingvistická atašé na francouzské ambasádě v Ugandě, certifikát examinátorky pro mezinárodní diplomy DELF/DALF a vyučovala jsem francouzštinu např. v Alliance Française v Hong Kongu.
Dlouhodobě jsem pobývala také v anglofonních zemích, překládám titulky k filmům a angličtina je po mnoho let mým každodenním pracovním jazykem.

Od roku 2009 se věnuji výuce cizích jazyků v Praze, překladům a tlumočení a působím také jako firemní konzultantka a školitelka.

Nabízím: individuální online výuku (přes Skype) FJ a AJ dětí, teenagerů a dospělých - obecná francouzština/angličtina či oborově specializovaná francouzština, příprava na pohovory, maturitu či jiné zkoušky, pobyty v cizině apod.

Typy lekcí

Standardní lekce

550 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Alexandra L.

Alexandra L.

Neověřená reference

Moc dobra, skutecna a moc prijemna lektorka, za 2 doucovani vysvetlovala mi tematy, se kterymi jsem mela problem uz hodne let, to byla perfektni pomoc v priprave k prijimaci zkousce na VSE (kterou jsem uspesne udelala na 80%) Dekuju moc!:)