Petr Š.

Petr Š.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Petr Š.

Přijímá nové studenty

Angličtina a němčina ONLINE

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den, studenti, jsem právník momentálně působící v advokacii převážně online, takže mi zbývá nějaký čas na doučování studentů.
Angličtinu vyučuji do B2 - učím bez nějakých metod, každá lekce obsahuje konverzaci, gramatiku, slovní zásobu a doplňující cvičení jako poslech atd. Vždy se snažím individuálně přistupovat ke každému studentovi - dáme spolu 30 min. konzultaci, zjistíme úrovně, vybereme materiály a jde se na věc.
Veškeré vyučování probíhá online přes jakoukoliv platformu. Možná příprava na FCE.
Pokud se týká němčiny, zde platí vše obdobně, ale vyučuji studenty do B1+, tato úroveň stačí na běžnou komunikaci o obecných tématech. Veškeré vyučování probíhá online přes jakoukoliv platformu. Možná příprava na GZB1.
Cizí jazyky jsou pro mě koníčkem a doplňkem mé práce. Úspěchy studentů samozřejmě potěší. Rád se s Vámi uvidím na lekcích, pište, zodpovím jakékoliv dotazy. Petr

Typy lekcí

Standartní lekce

Standartní lekce dle domluvy.

400 Kč / 90 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Deleted-d53e05 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Rozhodně doporučuji. Je velmi těžké najít dobrého učitele na cizí jazyk a Petr je opravdu jednička. Je spolehlivý, ochotný a trpělivý. Sestavuje hodiny přímo na míru a vše vždy vysvětlí. Už po několika hodinách s Petrem jsem na sobě začala cítít pokroky, zlepšily se mi známky ve škole, konečně pochopila gramatiku a dokonce se i rozmluvila. Už bych neměnila.

Martin T.

Martin T.

Neověřená reference

Petr je velice spolehlivý a dobrý učitel. Mohu ho všem jenom doporučit. Je velice trpělivý a dokáže se přizpůsobit každému žákovi a tím sestavit plán učení přímo na míru. Kdybych mohl, nikdy bych ho neměnil. Jsem sice začátečník, ale jeho trpělivý přístup mě velice zaujal. Mohu jenom a jenom všem doporučit.

Eva D.

Eva D.

Neověřená reference

Reference na doučování angličtiny: Petr je výborný doučující. Během pár lekcí přes Skype jsem se rozmluvila a zvládla zkoušky z angličtiny. Na lekce je vždy perfektně připraven a nebyl pro něj problém reagovat na moje požadavky ať už ohledně času lekcí či ohledně probírané látky. Vždy mi vše podrobně vysvětlil, někdy i několikrát, když bylo potřeba. lekce probíhali ve velmi přátelské a příjemné atmosféře. Mohu jen a jen doporučit.

VerZah

VerZah

Neověřená reference

Petr je velmi pečlivý a ochotný učitel.

Lenka B.

Lenka B.

Neověřená reference

Vážená paní, pane, zde je má reference: Pana Petra Ševčíka znám z výuky německého jazyka, neboť na naší jazykové škole navštěvuje kurzy němčiny. U pana Ševčíka oceňuji jak já, tak mé kolegyně naprostou spolehlivost, cílevědomotost, svědomitost. Jak v hodinách, tak při domácí přípravě je velmi zodpovědný a pilný. Rád se učí nové věci. Co slíbí, také dodrží, a navíc je vždy dochvilný. Umím si představit, že bude pozitivně motivovat své studenty, které obohatí nejen o nové poznatky z angličtiny a němčiny, ale také o svůj bohatý všeobecný rozhled. Pan Ševčík je velmi komunikativní, což jistě také uplatní při výuce. Navíc umí najít kreativní způsoby řešení různých gramatických i lexikálních cvičení. Z mého metodicko-didaktického pohledu je pan Ševčík na pozici lektora anglického či německého jazyka více než vhodný kandidát. Doufám, že jsem Vám mou referencí pomohla při Vašem rozhodování. V případě dotazů se na mě můžete opět obrátit. Přeji příjemný den ---- Mgr. Lenka Bukovská pověřená vedením německé sekce Beauftragte für die Abteilung Deutsch Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Brno, Kotlářská, příspěvková organizace Kotlářská 9, 60200 Brno www.sjs-brno.cz (+420) 541249001 (+420) 731507378

Fotky a certifikáty