Tereza H.

Tereza H.

Odpovídá do 7 hod., na 60% zpráv
60% 7 hod
Přijímá nové studenty

Tereza H.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky a angličtiny

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Terka, je mi 21 let a momentálně studuji obor "Mezinárodní obchod" na VŠE. Jsem zapálená do jazyků (především angličtiny) a nedám dopustit na matematiku (přece jenom matematika je všude kolem nás, že jo :D ).

S doučováním mám zkušenosti. Pomáhala jsem jedné holčině s dobráním látky z matematiky III. ročníku, které ve škole kvůli této situaci nestihli dobrat. Také jsem krátce doučovala středoškolskou angličtinu a díky této zkušenosti jsem zjistila, že dokážu být velmi trpělivý člověk.

Mezi mé záliby patří vaření a pečení, hraní na kytaru a zpěv, ježdění na koni, různé pohybové aktivity a procházky s mým hafanem Tiffany.

Jestli tě toto počtěníčko o mně zaujalo, dej mi vědět a vyzkoušíme si, zda ti bude můj styl doučování vyhovovat :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Julia L.

Julia L.

Neověřená reference

Rychlá domluva a velmi efektivní doučování. Připravovala mě na přezkoušení z matematiky a dala jsem to za jedna. Dokáže vše hezky vysvětlit a hned jsem téma pochopila :))

Jindřich Č.

Jindřich Č.

Neověřená reference

Velmi trpělivá, srozumitelný výklad a především vlídná. Připravovala mě na reparát z matematiky, předmět který mi dělal problém již od základní školy, ale přesto jsem uspěl. Zatím první lektorka, která byla schopna pochopit mé mentální bloky a adekvátně podle nich přizpůsobit výuku. Ten out of ten, would hire again :D PS: Stránka pravděpodobně ukazuje, že jsem s ní měl 0 lekcí. To protože doučování sehnal můj otec a zaregistroval jsem se teprve až za účelem napsat toto hodnocení.