Katarína M.

Katarína M.

Odpovídá do 38 hod., na 40% zpráv
40% 38 hod

Katarína M.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Dobrý deň/Ahoj všetkým :-)

Ponúkam doučovanie portugalského jazyka, ktorý som 5 rokov študovala na Filozofickej fakulte Masarykovej univerzity v Brne a štúdium som úspešne ukončila magisterskou skúškou. Svoje znalosti som prehĺbila na 5 mesačnom štúdijnom pobyte v Porte v Portugalsku. Z anglického jazyka som úspešne zložila skúšku FCE a získala certifikát First Certificate in English (B2 úroveň). Neustále sa v jazykoch zlepšujem a posúvam dopredu. Mojou najväčšou motiváciou sú viditeľné zlepšenia u mojich žiakov. Sústreďujem sa na doučovanie gramatiky a konverzácií. Mám skúsenosti s individuálnym doučovaním aj so skupinovou výukou. Výuka môže prebiehať aj cez skype. Osobná výuka je možná v Brne a okolí.

Teším sa na Vás! :-)

Reference (3)

+ Přidat referenci
Marie H.

Marie H.

Neověřená reference

Katka je neskutečně trpělivá lektorka a za osm měsíců studia portugalštiny mě posunula velmi daleko. Výuku mi „šila na míru“ a rozvíjela se mnou ty oblasti jazyka, které mi nešly. S Katkou se velmi dobře spolupracuje a je spolehlivá. Díky ní jsem zvládla všechny testy na vysoké škole a poznala další krásný cizí jazyk. Kdybych měla Katku charakterizovat třemi slovy, byla by to efektivita, spolehlivost a rychlost.

Miroslav B.

Miroslav B.

Neověřená reference

Katka ma doučuje angličtinu a nikdy som s ňou nemal žiadny problém. Je to mladá, cieľavedomá a veľmi šikovná holka. Vždy je na hodinu dobre pripravená aj napriek tomu, že mi pomáha s odbornou angličtinou pre chemikov. Som s Katkou veľmi spokojný.

Monika P.

Monika P.

Neověřená reference

Všem, kteří mají chuť se učit portugalsky, Káťu doporučuji. Učí mě od září 2016 přes Skype. Je to velice pohodlné, protože se nemusí nikam dojíždět a o vyučovací hodinu se nemusíte dělit s dalšími studenty. Káťa mě učí tak, abych portugalštinu uměla hned také používat a to je bezvadné.