Zlata H.

Zlata H.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Zlata H.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny na míru

Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentka FF UK a už 6 let se věnuji doučování angličtiny. V roce 2013 jsem získala certifikát CAE. Mám zkušenosti s výukou dětí, dospívajících a mladých dospělých. V létě pravidelně jezdím jako vedoucí na mezinárodní tábor se zaměřením na angličtinu a přes rok kromě doučování pracuji také jako lektorka primární prevence.

Na našich hodinách se společně můžeme zaměřit na doučování do školy, přípravu k přijímačkám, maturitě či jiné zkoušce, nebo zkrátka na celkové zlepšování angličtiny jen tak. Na prvním nezávazném setkání probereme vzájemné představy a očekávání a v případě Vašeho zájmu se domluvíme na další spolupráci. :)

Se všemi současnými žáky se setkávám ve Studentském klubu Celetná (http://studentskyklubceletna.cz/) - příjemné kavárně v blízkosti metra A a B (Staroměstská, Můstek, Náměstí Republiky). Je zde klid na výuku a možnost dát si dobrou kávu nebo čaj za studentskou cenu. :)

Těším se na zprávu od Vás!

Reference (5)

+ Přidat referenci
Lauren R.

Lauren R.

Neověřená reference

Zlatu jsem našla, když jsem hledala doučování na maturitu z angličtiny, a upřímně si myslím, že bez ní bych byla v mnohem větším stresu než jsem byla. Maturitu jsem zvládla úspěšně, to už samo o sobě svědčí o jejích schopnostech. Učivo umí skvěle podat, navíc jsem k tomu dostala materiály, které mi hodně pomohly... Nevím co víc dodat, prostě hrozně doporučuju!

Ivana Š.

Ivana Š.

Neověřená reference

Zlata doučovala mé 2 děti, každé s jinými potřebami. Dcera příprava na přijímací zkoušky na gymnázium a syn potřeboval zlepšit známku na vysvědčení. Oceňuji, že Zlata dokázala obě děti zaujmout hned od první hodiny a děti k ní chodily rády a ne z donucení. Dcerka byla na gymnázium přijata a syn si po 10 hodinách se Zlatou zlepšil známku z Aj z 3 na 1. Zlata je nesmírně milá, spolehlivá a profesionální, výuku umí přizpůsobit potřebám studenta, je vždy připravená a na všem se s ní lze dohodnout. Vřele doporučuji!

Ivana Š.

Ivana Š.

Neověřená reference

Zlata doučovala mé 2 děti, každé s jinými potřebami. Dcerka příprava na přijímací zkoušky na prestižní gymnázium, syn potřeboval zlepšit výsledky ve škole. Oceňuji hlavně to, že Zlata hned na první hodině dokázala obě děti zaujmout a "bavit" a oba k ní chodili rádi a ne z donucení. Podstatné jsou samozřejmě výsledky: - dcera konečně zlomila strach z Aj a začala mluvit, na gymnázium byla přijata! - syn po cca 10 hodinách se Zlatou zlepšil známku na vysvědčení z 3 na 1! Milá, spolehlivá, profesionální, Zlatu doporučuji!!!

Kristýna R.

Kristýna R.

Neověřená reference

Velmi sympatická, milá slečna. Vždy byla dokonale na hodinu připravená, sama přinášela výukové materiály a vždy chodila včas. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém. Dokonale danou látku vysvětlila a procvičily jsme to. Narazila jsem na ní náhodou, byla mi velmi sympatická už na fotce a v reálu snad ještě víc. Vřele doporučuji! Zvládly jsme spolu levou zadní moji maturitu. Velmi mi pomohla a dodala mi sebevědomí v anglickém jazyce. Výborná zkušenost :))

Tomáš

Tomáš

Neověřená reference

Na Zlatu jsem narazil, když jsem hledal doučování na maturitu. Angličtinu mě škola úplně zhnusila a pochyboval jsem, že bych se jí dokázal k maturitě naučit - Zlata to ale změnila. Nejen, že jsem nakonec maturitu s klidem dal, ale od tý doby mám i k angličtině lepší vztah. Hodiny se Zlatou všem doporučuju!

Fotky a certifikáty