Eva K.

Eva K.

Odpovídá do 15 hod., na 90% zpráv
90% 15 hod
Přijímá nové studenty

Eva K.

Přijímá nové studenty

English - Grammar and Conversation 👩🏼‍💻

Cena Od 850 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jako překladatelka, tlumočnice, soukromá lektorka a učitelka na gymnáziu nabízím výuku angličtiny všech věkových i úrovňových kategorií, od dětí až po dospělé věčné začátečníky. Mám vystudované dvě vysoké školy magisterských programů, vlastním certifikát CPE a zároveň jsem absolventkou doplňujícího pedagogického studia.

S výukou, překlady a tlumočení mám několikaleté zkušenosti z Prahy a zahraničních pobytů (Itálie, Francie, Kosovo, Čína, USA). Výuku nabízím jak pro jednotlivce, tak pro firmy. Zaměřuji se na konverzační hodiny, ale i gramatické výklady, přípravu k maturitě, státním závěrečným zkouškám či složení certifikátů FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL atd. Výuka probíhá v mých vlastních kancelářských prostorech v centru UH nebo online (Skype).

O lekcích 📚
Platba za lekce probíhá vždy předem bankovním převodem. V případě zrušení či změny hodiny je tak nutno provést nejméně 24 hodin předem, v opačném případě je hodina brána jako proběhlá. Rezervací lekce rezervujete můj čas fixně včetně přípravy. Samozřejmě nabízím zdarma úvodní lekci v délce 20 minut, na které se společně seznámíme a vy si tak můžete udělat obrázek o naší možné spolupráci.

Mám vlastní učebny v centru Uherského Hradiště. V případě výuky v Olomouci se můžeme sejít v nějaké klidné kavárně v centru.

Typy lekcí

Standardní lekce

850 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Nikolaos H.

Nikolaos H.

Neověřená reference

Po zkušenosti z předchozích kurzů jsem hledal doučování Angličtiny poměrně dlouho, než jsem narazil na Evču. Jelikož jsem úplný začátečník, tak jsem byl až překvapen, jak vůbec průběh daného kurzu může vypadat, protože předchozí zkušenosti, katastrofa a zklamání. Proto VŠEM doporučuji kurzy u Evči. Jednak její velmi zkušená lektorka Angličtiny s dlouholetou praxí, ale hlavně se dokáže přizpůsobit tempu studenta a pokud něco není jasné, tak danou problematiku v klidu vysvětlí na příkladech. Jsem velmi spokojen a určitě bych neměnil.

Kristýna Č.

Kristýna Č.

Neověřená reference

K Evě na angličtinu už chodím čtvrtým rokem a jsem s ní velmi spokojená. Její hodiny jsou vždy dobře připravené a zábavné. Eva je skvělá lektorka, která dokáže vysvětlit naprosto cokoliv.

Tomáš

Tomáš

Neověřená reference

Eva je profesionální lektorka, která si zakládá na individuálním přístupu. Na každou lekci je perfektně připravena a její hodiny jsou nejen přínosné, ale také zábavné 😊 Angličtina mi nikdy moc nešla, vyzkoušel jsem celou řadu různých kurzů, které však nevedly k žádnému zlepšení. S Evou jsem za dva roky udělal neskutečný pokrok završený FCE zkouškou. Moc všem doporučuji a těším se na další lekce!

Matěj K.

Matěj K.

Neověřená reference

Skvělá a vysoce kompetentní lektorka, která dokáže srozumitelně vysvětlit i těžší anglickou gramatiku.

Aneta Č.

Aneta Č.

Neověřená reference

Skvělá lektroka, která mě naučila překonat strach z mluvené angličtiny. Eva má obrovské znalosti a individuální přístup, vždy byla na hodinu perfektně připravena. Vřele doporučuji :-)

Fotky a certifikáty