Dáša B.

Dáša B.

Odpovídá do 8 hod., na 90% zpráv
90% 8 hod
Přijímá nové studenty

Dáša B.

Přijímá nové studenty
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dlouhodobě jsem oba předměty vyučovala na Wichterlově gymnáziu v Ostravě-Porubě. Připravím na přijímací zkoušky SŠ, VŠ, k maturitě.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Iveta I.

Iveta I.

Neověřená reference

Paní Beerová je opravdu profesionálka.Dcera k ní chodí na doučování a jsme velice spokojeni.Čekají nás přijímací zkoušky a věříme že paní profesorka dceru perfektně připraví.Mohu jen a jen doporučit.Své profesi opravdu rozumí perfektně.Lépe jsme zvolit nemohly

Dagmar H.

Dagmar H.

Neověřená reference

Paní učitelka Beerová je perfektní profesionálka, dokáže vysvětlit dobrým způsobem. Díky ní si náš Franta zlepšil známku o stupeň a hlavně matematice začal rozumět. Byla vstřícná i při hledání termínu vyučování, nejsme z Ostravy. Naprosto skvělá doučující! Děkujeme a přejeme hezké prázdniny.

Daniela Č.

Daniela Č.

Neověřená reference

Děkujeme paní profesorce za rychlou vstřícnost. Dcera danou látku pochopila a byla ráda za skvělé vysvětlení. Ještě jednou Děkujeme. DČ

Kristýna N.

Kristýna N.

Neověřená reference

S doučováním jsem velmi spokojená. Paní profesorka vše výborně vysvětlí a člověk se tak nemusí učit desítky zbytečných vzorečků. Konečně jsem zjistila, že matematiky se není třeba bát.