Jan O.

Jan O.

Odpovídá do 48 hod., na 10% zpráv
10% 48 hod+

Jan O.

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Dobrý den všem zájemcům a příznivcům němčiny (popř. angličtiny),

jsem absolventem gymnázia a protože jsou mou zálibou jazyky, zejména němčina, rozhodl jsem se zaregistrovat se na tuto stránku, snad to bude přínosné jak pro mě, tak pro Vás, mé potencionální zájemce.


NĚMČINA
Jsem držitelem Goethe Zertifikat Deutsch B1 a určitě to není poslední meta, které bych chtěl dosáhnout, momentálně mám úroveň B2-C1. I když jsem se narodil v Německu, mnohem blíže mám k rakouské němčině, hlavně proto, že Rakousko pravidelně navštěvuji a strávil jsem tam už několik letních prázdnin. Z německého jazyka jsem taktéž úspěšně složil maturitní zkoušku s prospěchem výborným.

Němčina je úžasný jazyk s pravidly. Není důvod se jí bát. Neříkám, že je snadno naučitelná, každý cizí jazyk je pro nás běh na dlouhou trať, ale učí se velmi příjemně, pokud si k ní vypěstujete kladný vztah. A garantuju, že jsem schopný Vám dokázat, že němčina není tvrdý jazyk :-)

Učím jak žáky základních škol, tak studenty středních škol či dospělé lidi, kteří potřebují němčinu do práce nebo k pracovnímu pohovoru. Mí studenti jsou jak začátečníci, tak pokročilí. Ať už se nacházíte v jakémkoli stádiu němčiny, nebojte se napsat, určitě se domluvíme.

Výuka může probíhat samozřejmě přes Skype, nemám s tím nejmenší problém.
Pokud je zájem ze strany studenta, tak mohu vyučovat podle knih Wir sprechen Deutsch 1,2; Direkt 1,2, 3; Deutsche Grammatik (Lingolia). V případě zájmu se můžeme domluvit i na jiných knihách nebo s knihami nepracovat vůbec (což upřednostňuji).
________________________________________________________

ANGLIČTINA
Jsem držitelem certifikátu FCE (First Certifikate of English), ve kterém mám 2 části (speaking a listening) dokonce na úrovni C1. Dále jsem 5 let navštěvoval rodilého mluvčího. Z angličtiny jsem taktéž úspěšně složil maturitní zkoušku s prospěchem výborným. Doučování angličtiny do úrovně středních škol by nemělo být problémem.
__________________________________________________________


Rád bych dodal, že ať už se budete učit jakémukoli jazyku s jakýmkoli doučovatelem, je to dobře hlavně pro vás, neboť jazyk vám otevírá spoustu nových možností. A pokud se rozhodnete pro němčinu/angličtinu se mnou, budu jenom rád.

A úplným závěrem bych zde rád uvedl německo-český citát z jednoho Youtube videa, které možná někteří znáte a které má za úkol udělat si z němčiny trochu srandu, což je taky přece důležité! :-) Byť je v něm spousta chyb a bolí mě oči, jenom to vidím, přijde mi to vtipné, ale i poučné a pravdivé zároveň.
"Lernen und studieren, protože budete arbeiten in Deutsche Firma!"



Reference (4)

+ Přidat referenci
Lada M.

Lada M.

Neověřená reference

Jan je skvělý učitel. Učí mne němčinu a v případě potřeby i anglickou konverzaci. Vždy je skvěle naladěn a pro výuku i skvěle připraven. Jan vede hodiny zajímavě a ochotně se domlouvá na dalších hodinách a já si po hodině Skypu odnáším mnoho zajímavých informací, které pro další studium potřebuji, doporučuji. Lada

Lenka K.

Lenka K.

Neověřená reference

Připojuji se k referencím, neboť bych tímto chtěla Jana doporučit pro výuku jak němčiny tak angličtiny. Jan doučuje mého syna přes Skype. Na hodiny je velice pečlivě připravený a syn se tak na každou hodinu po Skypu těší.Konverzace je zábavná a hlavně systematická. Díky Janovi se přestal stydět mluvit a ve škole jsou znát výsledky. Lenka

Martin R.

Martin R.

Neověřená reference

Honza k výuce přistupuje výborně a dokáže se přizpůsobit žákovi,mohu jen doporučit moc mi to pomáhá při mé práci v zahraničí. Martin

Bláhová Z.

Bláhová Z.

Neověřená reference

Jan učí přes Skype mého syna němčinu, který se na každou hodinu těší a ve výuce se domluvili pokračovat i přes prázdniny. Němčina syna vždy bavila, ale s Janem získal navíc sebevědomí a jistotu. Jan je dochvilný a na každou hodinu výborně připravený. Hodiny jsou tématické, zábavné a vždy maximálně naplněné. Jan se aktivně zajímá o synovy školní výsledky a těm případně přizpůsobí následující hodinu. Jana mohu jen doporučit!!!