Tereza C.

Tereza C.

Odpovídá do 24 hod., na 20% zpráv
20% 24 hod
Přijímá nové studenty

Tereza C.

Přijímá nové studenty
Popis Reference

Popis

Nabízím doučování anglického, francouzského, českého a latinského jazyka. S doučováním mám dlouholeté zkušenosti. V minulosti jsem doučovala chlapce šesté třídy angličtinu, češtinu a matematiku a zároveň jsem doučovala angličtinu pro dospělé. Rovněž jsem doučovala chlapce deváté třídy na přijímací řízení na čtyřleté gymnázium a současně doučuji francouzský jazyk pro dospělé a češtinu pro cizince.

Vystudovala jsem Gymnázium Jana Nerudy v Praze a v současnosti studuji psychologii. Studium jazyků mě vždy velice bavilo - od 3. třídy základní školy se konstantně věnuji studiu anglického jazyka a od 6. třídy jazyka francouzského. Během svého studia jsem absolvovala přípravný kurz na CAE a zúčastnila jsem se pražské olympiády v anglickém jazyce. Po dobu šesti let jsem jezdila na English campy, kde jsem si našla spoustu přátel mezi rodilými mluvčími, čímž se má schopnost konverzovat značně zlepšila. Působila jsem rovněž jako členka anglického divadelního souboru.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Elena A.

Elena A.

Neověřená reference

Tereza is a friendly and fun young woman who adapts to your expectations. She always comes extremely prepared for the lesson and explains things simply and patiently. It has been a pleasure to study Czech with her.