Jiří J.

Jiří J.

Responds within 2 hrs, to 90% of messages
90% 2 hr
Accepts new students

Jiří J.

Accepts new students

kvalitní vysvětlení látky, matematika a fyzika ZŠ a SŠ (VŠ 1r.)

  • From  200 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 200 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

absolvent Matematicko-fyzikální fakulty UK obor fyzika, vyučoval jsem matematiku a fyziku na základní, střední škole, gymnáziu, doučování, úspěšná příprava několika studentů k přijímacím pohovorům a úspěšná pomoc několika studentům při reparátech (i první ročníky VŠ).Cena 200 Kč/ 60min .

Lesson types

Standardní lekce

200 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Valentýna O.

Valentýna O.

Unverified reference

Pan Jiskra mě doučuje skoro rok a byla to nejlepší volba. Vytáhl mě z nejhoršího,je vidět že matematice i fyzice velice rozumí a hodně mi pomohl.Dříve jsem měla čtyřky až pětky a teď to s jeho pomocí zvádám i na jedničky až dvojky.Je trpělivý,laskavý a umí skvěle vysvětlovat,vždy mi s ním stačí dvě hodiny a naučí mě to lépe než ve škole za měsíc.Vždy se člověku snaží maximálně vyhovět a ikdyž to člověk honí na poslední chvíli,je schopný vás prostě do toho dne narvat i přes sve komplikace.Rozhodně pana Jiskru doporučuji,neumím si už představit učení matematiky jinak

Barbora L.

Barbora L.

Unverified reference

Pan Jiskra je skvělý a velmi trpělivý. Je vidět, že ho matematika velmi baví :) Látku dokáže vysvětlit i lidem, kteří na matematiku vůbec nejsou. Díky němu jsem zvládla velmi těžkou zkoušku na vysoké škole.

Jan K.

Jan K.

Unverified reference

Pan Jiskra dokázal u mé vnučky, při doučování na reparát z matematiky v prvním ročníku SŠ, rozvinout logické myšlení, že do dnešních dnů nemá nejmenší problém s matikou a logickým přemýšlením.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Jiří J.

slovní úlohy na směs

Na filmové představení bylo prodáno 120 lístků v ceně 3100 kč. Dětský lístek stojí 20 kč, dospělý 40 kč. Kolik dětských lístků bylo prodáno? řešení: a+b=120 20a+40b=3100 Ještě jsme se neučili rovnice o dvou neznámých.