Kristýna L.

Kristýna L.

Responds within 1 hr, to 60% of messages
60% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Kristýna L.

Accepts new students
Free trial lesson

Španělština podle Tebe

  • Offers online lessons
  • From  420 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 420 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Ahoj, jmenuji se Kristýna. Vystudovala jsem Španělštinu ve sféře podnikání a Španělskou filologii. Studovala jsem na Univerzitě v Santiago de Compostela a Univerzitě v Málaze, kde jsem získala certifikát C2 ze šj. Absolvovala jsem pracovní stáže v Seville, v Las Palmas a v Málaze. Španělštinu jsem odjela učit do Brazílie a do španělské Murcii (zdravotnictví, úřady, etc.). Nyní učím v Praze nebo online.

Zakládám si zejména na přátelském přístupu. Každý student je pro mě jedinečný a každému připravím lekce na míru. Jestli Tě naučím konverzovat, reálie, gramatiku nebo odbornou španělštinu si rozhodneš ty sám/sama. :)

Lesson types

Zkušební lekce

Free / 20 min
Standardní lekce

420 Kč / 60 min

References (1)

+ add reference
Míša R.

Míša R.

Unverified reference

Kristýna je absolutně boží! Krom toho, že mě dost naučila, jsme se taky hodně nasmály. Lekce utekla ani nevím jak, dostala jsem úkoly domů na příště, a na další lekci jsem se hrozně těšila. Za sebe můžu Kristýnu doporučit :) Potřebovala jsem oprášit jazyk, abych mohla vyjet do Španělska na dovolenou, což bylo splněno. Kromě toho, že mě naučila, co a jak v hotelu při ubytování, nebo při objednávání v restauraci, jsme také zabrousily do běžné konverzace. Nyní se nebojím, že bych někde v zahraničí udělala ostudu.

pictures and certificates