Milena C.

Milena C.

Responds within 8 hrs, to 80% of messages
80% 8 hr
Accepts new students

Milena C.

Accepts new students

Profesionální výuka němčiny bez stresu a s nadhledem, příprava na zkoušky, Goethe-certifikáty, telc atd.

  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Answered questions

Description

Jsem aprobovaná učitelka německého jazyka s bohatými zkušenostmi s výukou na ZŠ, SŠ a jazykové škole. Několik let jsem pracovala jako examinátorka Goethe-Institutu. Mám zkušenosti se žáky a studenty se zdravotními problémy. V poslední době se věnuji individuální práci s lidmi, doučuji, přípravuji na jazykové zkoušky a studijní/ pracovní pobyty v zahraničí. V případě zájmu nabízím možnost platby na fakturu.

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Jana B.

Jana B.

Unverified reference

Pani Chramostova me behem necelych tri mesicu pripravila na zkousku telc B1, kterou jsem bez problemu slozila s nejlepsim hodnocenim. Vyuka probihala dvakrat tydne a velmi mi vyhovovala flexibilita, kterou lektorka poskytla. Mely jsme sice stanovene casy vyuky, ale kvuli moji velke casove vytizenosti jsme vyuku casto presouvaly tak, aby mi to vyhovovalo. Byla jsem take velmi spokojena se stylem vyuky. Pani Chramostova je zkusena pedagozka, umi veci vyborne vysvetlit a pridat i kontext, ktery byl pro me obzvlast dulezity. Pripravovala me na zkousku systematicky, natrenovaly jsme jak ustni cast, tak psani dopisu, gramatiku, i porozumeni psanemu textu. Po teto skvele zkusenosti jsem se rozhodla ve studiu nemciny s pani Chramostovou pokracovat, i prestoze puvodni cil, tj. ziskani jazykoveho certifikatu, byl jiz naplnen. Na 100% doporucuji.

Tutor's answer:

Dobrý den, děkuji za referenci a blahopřeji k úspěšnému složení zkoušky. Milena Ch.

Dora M.

Dora M.

Unverified reference

Paní učitelka Milena učí mojí osmiletou dceru i mě. Je velice trpělivá, laskavá a vždy bezvadně připravená na hodinu. Zásobuje nás pěknými materiály a hodinu umí udělat zábavně. Vše dobře a srozumitelně vysvětlí. Teď během koronaviru se nám velice osvědčila i výuka přes skype.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Milena C.

Jaký je slovosled v souvětí s Prefektem?

Která varianta a proč je správné? Jsou zde výjimky ohledně například spojek? Kdy a proč se mění pořadí slovesa a zájmena v souvětí v Perfektu, v Präteritu? Im Hotel hat es kein Warmwasser gegeben und so HABEN SIE/SIE HABEN sich in den Bodensee waschen sollen. Děkuji předem za pomoc.