Libor T.

Libor T.

Responds within 26 hrs, to 50% of messages
50% 26 hr
Accepts new students

Libor T.

Accepts new students

Doučování angličtiny, chemie, biologie a fyziky v Olomouci

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Dobrý den,
jmenuji se Libor Tomeček a nabízím doučování angličtiny, chemie, biologie a fyziky v Olomouci. Nyní jsem studentem 1. ročníku magisterského studia "Učitelství chemie a biologie pro střední školy" na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Doučování jsem se začal věnovat již na Slovanském gymnáziu cca před 6 lety. Jsem držitelem certifikátu CAE pro stupeň C1 a v rámci chemie jsem absolvoval několik stáží na vědeckých pracovištích LF a PřF UPOL.

Razím individuální přístup ke každému studentovi, látku vysvětluji na příkladech ze života a snažím se, aby student látku pochopil a některé věci sám odvodil. V některých případech se ale bohužel neobejdeme bez zapamatování si určitých věcí.

Při doučování preferuji osobní kontakt kvůli lepšímu vysvětlení, u studentů mimo Olomouc je online výuka možná.
V tomto nabitém semestru mám bohužel čas ve čtvrtek odpoledne, v pátky odpoledne a o víkendech kromě nedělního dopoledne.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (7)

+ add reference
Adéla B.

Adéla B.

Unverified reference

Smashnula bych NGL

Michal R.

Michal R.

Unverified reference

S Liborovým individuálním přístupem jsem velmi spokojen, probrali jsme vše do hloubky a srozumitelně. Věci dokáže demonstrovat i prakticky. Všem doporučuji!

Jana N.

Jana N.

Unverified reference

S Liborem jsme velmi spokojeni, výuku fyziky má vždy připravenou se spoustou materiálů. Našeho syna výuka baví. Díky doučování pochopil řadu věcí, které mu ve škole nebyly jasné.

Marina N.

Marina N.

Unverified reference

Libor je skvělý doučovatel, můžu ho jenom doporučit. Díky němu jsem měla z chemie poprvé po několika letech za jedna na vysvědčení. Danou látku vždy perfektně vysvětlil, učivu rozumí, je trpělivý a je vidět, že ho doučování baví.

Nikol J.

Nikol J.

Unverified reference

Hrozila mi špatná známka na pololetí z chemie, kterou jsem si mohla vylepšit jedině zkoušením z příkladů, kterým jsem nerozuměla. Libor mi je však všechny srozumitelně vysvětlil a díky němu jsem to zvládla na výbornou.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions