Petra K.

Petra K.

Відповідає протягом 36 годин на 80% повідомлень.
80% 36 год.

Petra K.

Deutsche Stunde mit Petra

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Hallo! Jmenuji se Petra Kašparová, vystudovala jsem učitelství pro 2. st. ZŠ obor německý jazyk a výchova k občanství na Univerzitě Hradec Králové. Němčina mě baví a ráda jdu do výzvy, ukázat druhým (třeba právě Tobě!), že němčina je fajn jazyk :-) Ráda pracuji s dětmi i dospělými, baví mě dělat němčinu zajímavou. Při výuce používám individuální přístup podle přání a schopností klienta. Používám různé učebnice, materiály a aktivizační metody. Jsem trpělivá, optimistická, ráda využívám hry ve výuce.
S doučováním mám 7leté zkušenosti, mám praxi na ZŠ, pracuji jako asistent pedagoga, vedla jsem individuální a skupinové kurzy v jazykové škole Koala v Hradci Králové, vedu kroužky německého jazyka v DDM, v létě jsem působila jako lektorka němčiny na vícejazyčném campu, mám absolvovaný jazykový kurz v Německu, pracovala jsem v Německu.
Osobně se nacházím v okolí Černého Mostu. Dojíždím za studentem (cca do 10 km), nebo studenti mohou docházet za mnou.
Momentálně nabízím doučování na měsíc červenec a srpen (konkrétně 18.7. - 24.8.). Mám zkušenosti se skupinovým intenzivním kursem (např. pro potřeby rozmluvení se a získání adekvátní slovní zásoby pro nástup do nové práce). Mohu nabídnout intenzivní kurz 7 denní/14 denní/měsíční. Každé setkání trvá 60 minut/90 minut/120 minut. Standartně si účtuji 350 Kč za 60 minut, v případě dojíždění za klientem 400 Kč, doučování dvou osob 600 Kč za 60 minut, při dojíždění 650 Kč. Jsem ochotna se domluvit s ohledem na dobu dojíždění a věk klientů.
Pokud Tě nabídka zaujala, neváhej se ozvat!

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Martin K.

Martin K.

Неперевірена заявка

S doučováním jsem spokojený. Petra je pečlivá, trpělivá, metodická a milá učitelka, která se umí přizpůsobit požadavkům studenta. Hodiny němčiny se snaží obměnit tak, aby pro člověka byly zajímavé. Používá různé metody, které se snaží podat zábavnou formou.

фото та сертифікати