Ladislav Š.

Ladislav Š.

Приймає нових учнів

Ladislav Š.

Приймає нових учнів

Doučování Geografie pro (ne)Náročné

  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Ahoj,
tápeš v geografii a vůbec si nevíš rady? Učitel říká jeden pojem za druhým, kaldera, kryptodeprese a ty nevíš co znamenají? Chceš se zlepšit v geografii?

Tak to jsi na správném místě. Jsem 18 letý student gýmnázia se zaměřením na přírodní vědy. Tento rok maturuju (mimo jiné také z geografie) a o geografii se zajimám už dlouho. Učástnil jsem se několika soutěží, mezi kterými byla také jedna mezinárodní. Také jsem se účastnil Pražského Studentského summitu, který se zabývá mezinárodní politkou a světovým děním, jedná se o jeden z nejprestižnějších vzdělávacích projektů v ČR. Naučím tě chápat geografii jak z analytického hlediska tak z praktického hlediska. Doučuji od základní školy až po třeťák střední školy, v případě velkého zájmu také čtvrťák SŠ.

Mimo geografii doučuji také angličtinu. Od svých čtyř let se učím anglicky, procestoval jsem část evropy a mluvím plynule anglicky. Máš zájem o více pohodové a neformální hodiny, kde se naučíš nejenom jak vést konverzaci, ale také si procvičíš gramatiku a slovíčka? Tak neváhej mě kontaktovat a můžeme se domluvit na schůzi.