Marek H.

Marek H.

Відповідає протягом 1 години на 60% повідомлень.
60% 1 год.
Приймає нових учнів

Marek H.

Приймає нових учнів

Kvalitní doučování němčiny a angličtiny v Praze za příjemnou cenu

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Dobrý den, studuji na Právnické fakultě University Karlovy.
Složil jsem úspěšně jazykové certifikáty z angličtiny CAE C1 a z němčiny Goethe Institut Zertifikat B2. S mluvenou němčinou mám bohaté zkušenosti z půlročního pobytu v Berlíně.
Věnuji se jazykům aktivně, rozvíjím je a mám zájemcům co nabídnout. Kromě toho mám zkušenosti s doučováním na přijímací zkoušky, nebo mohu pomoci ke zvládnutí maturity.
Volím přátelskou a efektivní formu doučování. Nejsem začátečník, s doučováním mám zkušenosti. Přesto se snažím výuku neustále zlepšovat. Časově jsem velmi flexibilní.

Dominik L.

Dominik L.

Неперевірена заявка

Marek byl velmi dobře připravený na hodinu. Byl ke mě velmi příjemný, i když jsem něco potřeboval vysvětlit několikrát. Jeho znalosti byly na skvělé úrovni a vše co jsem potřeboval vysvětlit, mi vysvětlil bez sebemenších problémů. Za mě určitě maximální spokojenost!

Deleted-8c3221 D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Marka jsem měl zatím na dvě hodiny a musím říct, že jsem více než spokojený. Ačkoli je ve stejném ročníku jako já, tak je opravdu vidět, že má s jazyky velké zkušenosti. Je ideální na konverzace i na gramatiku. Časově se snaží vyjít vstříc nejvíce jak to jde, zatím nebyl ani nejmenší problém. Líbí se mi na něm hlavně lidský přístup a kamarádské jednání. Doporučuji 10/10

Patti M.

Patti M.

Неперевірена заявка

Marka velmi doporučuji, je s ním dobrá domluva a vždy mi vyšel vstříc s časem. V Němčině dobře vysvětlí gramatiku i se s ním dá dobře rozmluvit. Taky velmi rychle odpovídá na zprávy a nedělá mu problém kamkoliv za mnou dojet, nebo udělat hodinu přes skype, když se nemůžeme trefit s časy.

фото та сертифікати