Kamila B.

Kamila B.

Відповідає протягом 8 годин на 100% повідомлень.
100% 8 год.
Приймає нових учнів

Kamila B.

Приймає нових учнів

Portugalština prakticky a o tom, co vás zajímá

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 9 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  450 Kč/год.
Ціна Від 450 Kč/год.
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Olá, jsem Kamila a výuce se věnuji od r+. 2012. Předtím jsem studovala portugalštinu a španělštinu na MU v Brně a praxi získala na dvou ročních studijních stážích v Lisabonu a Rio de Janeiru. Ve výuce se věnujeme výslovnosti, konverzaci, gramatika samozřejmě nechybí. Je pro mě důležité, abyste si při potlachu v portugalštině uměli poradit a vystačili si s tím, co umíte, a neučili se zbytečně složité fráze. Věřím, že když člověk něco opravdu chce a přistupuje k tomu s pokorou a odhodlaností, může toho dosáhnout. Ano, když se i přes zrakový handicap dá studovat a cestovat v zahraničí (jsem od narození nevidomá), proč vy byste se nenaučili portugalsky? Pojďte to zkusit a uvidíte. Těším se na vás:)

Типи уроку

Standardní lekce

450 Kč / 55 хв.
Vít Č.

Vít Č.

Неперевірена заявка

Kamila je výborná lektorka. Bereme od ní s manželkou večerní online lekce portugalštiny. Vybrala pro nás velmi dobrou portugalskou učebnici portugalštiny. Na každou lekci pro nás připravuje online podklady, které máme průběžně k dispozici na Google disku. Výuku tematicky přizpůsobuje našim přáním a taktéž časovým možnostem. Má výbornou znalost jazyka, díky čemuž nás každá lekce s ní hodně posouvá. Jednoznačně jí doporučujeme dalším zájemcům o jazykovou výuku.

Lucie R.

Lucie R.

Неперевірена заявка

Výuka probíhá hladce, Kamila má se mnou velkou trpělivost. Hledá další a další cesty, jak mne posunout dál, za což moc děkuji. Přesně takhle si představuji individuální výuku. Zároveň se dozvídám o životě v Portugalsku či Brazílie a to jsou cenné informace. Rozhodně doporučuji, pokud se chcete jazyk učit s radostí.

Vanesa Š.

Vanesa Š.

Неперевірена заявка

Kamča je super učiteľka, mala so mnou veľa trpezlivosti a srší z nej obrovská pozitívna energia. Dúfam, že čoskoro budeme s lekciami pokračovať. 😊😊

Відповідь репетитора:

Moc díky. A přeju hodně štěstí v Brně, doufám, že se vám tam líbí a daří.

Plante I.

Plante I.

Неперевірена заявка

Kamča je úžasná učitelka, snaží se, aby učení byla zábava, má spoustu nápadů a užitečných materiálů, vyzná se nejen v gramatice, ale i běžných hovorových a slangových frázích a akcentech. Na lekce se vždy těším a cítím se motivovaná. Díky. Vlaďka