Marta K.

Marta K.

Відповідає протягом 27 годин на 56% повідомлень.
56% 27 год.

Marta K.

Francouzsky efektivně a s pokroky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Nabízím všestranně zaměřené a efektivní online lekce francouzštiny pro všechny, kteří se chtějí v cizím jazyce posunout dál a hledají profesionálního a vstřícného lektora.

Jsem tlumočnice, překladatelka a lektora francouzštiny a angličtiny a cizím jazykům se věnuji doslova na plný úvazek. Sama jsem se jazyky musela poctivě učit a nadále se je učím, takže studentům z pozice lektora nabízím to, co po dobrém lektorovi sama vyžaduji: promyšlený plán výuky, srozumitelný výklad, vysokou úroveň jazyka, která mě inspiruje a povzbudí, ale také empatii a jednoduše milý lidský přístup. Při přípravě věnuji čas struktuře a přípravě aktivit tak, aby hodiny odpovídaly potřebám a preferencím studenta, a díky tomu se studenty dosahujeme hmatatelných pokroků.

Učím začátečníky, středně pokročilé i velmi pokročilé studenty a jsem otevřená všem požadavkům na aktivity, přístupy a cíle. Ráda se s Vámi domluvím na podrobnostech ve zprávě nebo při osobní konzultaci po Skypu.

Eliška P.

Eliška P.

Неперевірена заявка

Martu mohu všemi deseti doporučit. Na hodiny je dobře připravená, vždy probereme, co je třeba. Je spolehlivá, dokáže vyjít vstříc a komunikace s ní funguje velmi dobře. Zaměřuje se přesně na to, co student potřebuje, a nechybí ji humor a trpělivost. Velmi doporučuji - za mě maximální spokojenost :)

Ali K.

Ali K.

Неперевірена заявка

S Martou se učím teprve chvíli a už za tak krátkou dobu cítím zlepšení. Pochopila jsem gramatické věci, které mi předtím nikdo neuměl pořádně vysvětlit. Lekce jsou dobře připravené, přesně zaměřené na to, co mi dělá problém a kde se potřebuji zlepšit. Díky Marty přátelskému a sympatickému přístupu nejsem na lekci v žádném stresu, naopak lekci si moc užívám a hodina vždy uteče velmi rychle. Moc mě baví úkoly, které jsou zaměřené na věci, na kterých společně pracujeme. Dostala jsem také tipy na různé podcasty, aplikace, které mi pomáhají zlepšovat a obohacovat mojí francouzštinu. Jsou to takové full package lekce zaměřené na všechny aspekty jazyka. Rozhodně doporučuji. :)

Deleted-ad0d49 D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Martiny hodiny jsou přesně takové, jak je popisuje. Profesionální - takovou francouzštinu jste od Češky velmi pravděpodobně ještě neslyšeli, příjemné - osobnostně je to ztělesnění sympatičnosti a šarmu, a úžasně efektivní - je evidentní, že si na přípravě dává záležet, že je plně přizpůsobena tomu, co potřebuji a v budoucnu budu potřebovat a že ze mě během hodin doluje maximum. Co oceňuji snad nejvíce, je absolutní flexibilita přístupu. Od hodin 100% připravených dle jejích zkušeností a doporučení, které jsou neocenitelné (pravidelně narážím při sledování videí ve FJ na přesně ta slova a spojení, které jsem se naučila jen díky ní), po schopnost vést v dalším měsíci výuku podle mých zadání - s lehkostí si poradí se vším. Tak se pozná profesionál. Příjemný, sympatický profesionál do kterého se jednoduše vyplatí investovat.