Marta K.

Marta K.

Odpovídá do 27 hod., na 56% zpráv
56% 27 hod

Marta K.

Francouzsky efektivně a s pokroky

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Nabízím všestranně zaměřené a efektivní online lekce francouzštiny pro všechny, kteří se chtějí v cizím jazyce posunout dál a hledají profesionálního a vstřícného lektora.

Jsem tlumočnice, překladatelka a lektora francouzštiny a angličtiny a cizím jazykům se věnuji doslova na plný úvazek. Sama jsem se jazyky musela poctivě učit a nadále se je učím, takže studentům z pozice lektora nabízím to, co po dobrém lektorovi sama vyžaduji: promyšlený plán výuky, srozumitelný výklad, vysokou úroveň jazyka, která mě inspiruje a povzbudí, ale také empatii a jednoduše milý lidský přístup. Při přípravě věnuji čas struktuře a přípravě aktivit tak, aby hodiny odpovídaly potřebám a preferencím studenta, a díky tomu se studenty dosahujeme hmatatelných pokroků.

Učím začátečníky, středně pokročilé i velmi pokročilé studenty a jsem otevřená všem požadavkům na aktivity, přístupy a cíle. Ráda se s Vámi domluvím na podrobnostech ve zprávě nebo při osobní konzultaci po Skypu.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

Martu mohu všemi deseti doporučit. Na hodiny je dobře připravená, vždy probereme, co je třeba. Je spolehlivá, dokáže vyjít vstříc a komunikace s ní funguje velmi dobře. Zaměřuje se přesně na to, co student potřebuje, a nechybí ji humor a trpělivost. Velmi doporučuji - za mě maximální spokojenost :)

Ali K.

Ali K.

Neověřená reference

S Martou se učím teprve chvíli a už za tak krátkou dobu cítím zlepšení. Pochopila jsem gramatické věci, které mi předtím nikdo neuměl pořádně vysvětlit. Lekce jsou dobře připravené, přesně zaměřené na to, co mi dělá problém a kde se potřebuji zlepšit. Díky Marty přátelskému a sympatickému přístupu nejsem na lekci v žádném stresu, naopak lekci si moc užívám a hodina vždy uteče velmi rychle. Moc mě baví úkoly, které jsou zaměřené na věci, na kterých společně pracujeme. Dostala jsem také tipy na různé podcasty, aplikace, které mi pomáhají zlepšovat a obohacovat mojí francouzštinu. Jsou to takové full package lekce zaměřené na všechny aspekty jazyka. Rozhodně doporučuji. :)

Deleted-ad0d49 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Martiny hodiny jsou přesně takové, jak je popisuje. Profesionální - takovou francouzštinu jste od Češky velmi pravděpodobně ještě neslyšeli, příjemné - osobnostně je to ztělesnění sympatičnosti a šarmu, a úžasně efektivní - je evidentní, že si na přípravě dává záležet, že je plně přizpůsobena tomu, co potřebuji a v budoucnu budu potřebovat a že ze mě během hodin doluje maximum. Co oceňuji snad nejvíce, je absolutní flexibilita přístupu. Od hodin 100% připravených dle jejích zkušeností a doporučení, které jsou neocenitelné (pravidelně narážím při sledování videí ve FJ na přesně ta slova a spojení, které jsem se naučila jen díky ní), po schopnost vést v dalším měsíci výuku podle mých zadání - s lehkostí si poradí se vším. Tak se pozná profesionál. Příjemný, sympatický profesionál do kterého se jednoduše vyplatí investovat.