Adéla D.

Adéla D.

Відповідає в середньому протягом 1 години
1 год.

Adéla D.

Jednorázové či stálé doučování matematiky a fyziky

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Ahoj, jsem studentka (22 let) a nyní se pohybuji v okolí Havířova nebo Brna.
S matematikou i fyzikou se setkávám již od základní školy - matematika mi nikdy nedělala problém, ale s fyzikou jsem bojovala. Až studium na vysoké škole (Biomedicínská technika) mi ukázalo, jak krásná může fyzika být. Proto tedy vím, jak chaotický může tento předmět být a také díky tomu nabízím doučování.
Mám zkušenosti jak s doučováním spolužáků na vysoké škole, tak s dětmi na základní škole.
Nabízím tedy doučování matematiky/ fyziky jak pro základní, tak pro střední i vysokou školu (včetně přípravy na přijímací zkoušky).

Adam S.

Adam S.

Неперевірена заявка

Super

Jana Š.

Jana Š.

Неперевірена заявка

Adélka doučovala mou dceru Matematiku, připravovala ji na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. S jejím přístupem jsme byli všichni maximálně spokojeni. Je důsledná, na každou hodinu se pečlivě připravuje. Dokáže rychle rozpoznat, kde je "problém" a zaměří se na látku, kde je to nejvíce potřeba. V osobním jednání je příjemná a věcná, je na ni spoleh a hlavně, doučování ji baví. Vřele doporučuji využít její služby!

Lukáš N.

Lukáš N.

Неперевірена заявка

Skvělá snaživá slečna ,která umí vysvětlit fyziku jako pohádku. Hodně mi pomohla s fyzikou ,která se probírala na strojní fakultě technické univerzity. Díky ní ,jsem úspěšně složil zkoušku, určitě doporučuji. :)