Michaela N.

Michaela N.

Відповідає протягом 19 годин на 44% повідомлень.
44% 19 год.

Michaela N.

Lektorka českého jazyka online výuka / Brno venkov (materiály v ceně)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  250 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 250 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Mohu nabídnout své bohaté zkušenosti s doučováním či různými formami spolupráce se studenty se specifickými potřebami a poruchami učení. V současné době působím jako lektor německého a českého jazyka nebo češtiny pro cizince.
Studovala jsem na Obchodní akademii v Brně, kde jsem následně složila maturitní zkoušku s výborným hodnocením ze všech předmětů. Díky svému prospěchu jsem se ve 4. ročníku mohla zúčastnit celostátní soutěže v účetnictví "Má dáti dal". Znalosti z oboru účetnictví, daní, práva či obchodní korespondence si udržuji pravidelným samostudiem novel a změn v legislativě. V rámci rodiny a přátel rovněž příležitostně pomáhám s vyplňováním daňových tiskopisů pro Finanční správu nebo vedením účetnictví či daňové evidence.
Dále jsem studovala 6 semestrů obor filologie - Český jazyk a literatura na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Úspěšně jsem absolvovala kurzy například z oblasti stylistiky, korektury a kodifikace, tvůrčího psaní, hláskového vývoje češtiny, staroslověnštiny, historické i současné mluvnice češtiny, fonetiky a fonologie, lexikologie, morfologie, syntaxe, dialektologie, práce s Českým národním korpusem, výuky češtiny pro cizince apod. Jazykověda je zároveň mým koníčkem. Od raného dětství se také věnuji versologii a skládání básní.

Типи уроку

Standartní lekce

250 Kč / 55 хв.
Denisa I.

Denisa I.

Неперевірена заявка

Paní jsem poslala peníze na doučování, ale žádné doučování neproběhlo, protože prý paní nemá čas, nechápu proč tedy nabízí doučování dalším. Slušně jsem žádala o vracení peněz, ale dodnes nic. Nedoporučuji!