Ivana P.

RNDr. Ivana P.

Відповідає протягом 15 годин на 100% повідомлень.
100% 15 год.
Приймає нових учнів

Ivana P.

Приймає нових учнів

Doučování matematiky (biologie) v Praze

Ціна Від 380 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Jsem učitelka s aprobací matematika - biologie pro 2. stupeň ZŠ a SŠ, praxe v oboru 23 let. Mám zkušenosti s doučováním malých i velkých, děti od 5. třídy až po vysokoškoláky. VŠ nyní jen omezeně, záleží na učivu. Připravím žáky na přijímací zkoušky, k maturitě státní i školní.

Типи уроку

Standardní lekce

380 Kč / 55 хв.
Anna S.

Anna S.

Неперевірена заявка

Paní učitelky přístup se mi velmi líbil. Přizpůsobovala se mým potřebám a vždy se snažila, abych všemu porozuměla a hodiny byly skutečně přínosné. Dostala jsem se na obě gymnázia. Určitě doporučuji, ještě jednou moc děkuji a v případě potřeby se na paní učitelku ještě obrátím!

Jana B.

Jana B.

Неперевірена заявка

Chtěla bych moc poděkovat paní Ivaně za perfektní přípravu dcery na přijímací zkoušky na SŠ, které úspěšně díky ní zvládla. Paní Ivana je moc milá, dokáže vše skvěle vysvětlit tak, aby to dítě pochopilo, je velice flexibilní co se týče případné online výuky, což jsme velmi využili v případě nemoci. Určitě do budoucna využijeme také pro syna. Paní Ivanu vřele můžu doporučit. Děkujeme!

Відповідь репетитора:

Moc děkuji za hodnocení, Peteriová

Відповіді на запитання (4)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Ivana P.

Rovnice

Dobrý den. Pomůže mi prosím někdo s tímto příkladem.

Ivana P.

Algebraické funkce

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o pomoc s pár příklady na algebraické funkce? U prvních dvou příkladů si nevím rady s tím, jak to bude s absolutní hodnotou. U třetího příkladu mám problém s rovnicemi a nerovnicemi. U čtvrtého nevím, jak vypočítat soustavu tří rovnic o třech neznámých, aby mně…