Kateřina L.

Kateřina L.

Відповідає протягом 15 годин на 60% повідомлень.
60% 15 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Kateřina L.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Zábavné doučování němčiny

Ціна Від 250 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Po roce v Německu, kde jsem aktivně i pasivně využívala německý jazyk, jsem také absolvovala kurz C1 na univerzitě v Regensburgu.

Aktuálně studuji andragogiku (vzdělávání dospělých) na univerzitě v Ústí nad Labem a němčině se věnuji neustále ve svém volném čase.

Mým cílem je předávat mé vědomosti a nadšení z jazyka dále právě skrze doučování, se kterým mám zatím nárazové zkušenosti.

Styl učení si můžeme domluvit krátce rovnou při první hodině nebo se nejdříve sejít a domluvit se, co by bylo ideální a vyhovující - ve druhém případě samozřejmě zkušební hodina zdarma.

Mimo jiné jsem otevřena čemukoliv, co se německého jazyka týká - nejen pomoc začátečníkům, příprava na maturitu, oživení jazyka, konverzování či gramatika, ale také psaní životopisů, motivačních dopisů, příprava na pohovor apod.
Případně se vždy můžete zeptat a domluvíme se. :)

Типи уроку

Zkušební lekce

Seznámíme se, řekneme si, co potřebuješ a co je tvým cílem během doučování (maturita/zkouška/plynulost ...). Zodpovíme si dotazy a tak podobně. :)

Безплатно / 30 хв.
Klasická lekce

1) Chceš (znovu)začít s němčinou a potřebuješ podporu a pomoc, jak se učit, s čím začít nebo z čeho čerpat a jak si to zjednodušit/zefektivnit. 2) Máš za sebou už něco málo, ať už ze ZŠ/SŠ či odjinud a chceš se v jazyce posunout na další úroveň, pokračovat v učení, nezakrnět a duolingo ti nestačí. 3) Připravuješ se na maturitu nebo zkoušku a chceš někoho, kdo ti pomůže s učením se daných témat, slovní zásoby, gramatiky a procvičováním výslovnosti.

250 Kč / 60 хв.
Specifická lekce

Němčinu ovládáš, ale psaní životopisů nebo motivačních dopisů ti je cizí nebo potřebuješ trochu dopomoci. Připravuješ se na pohovor někam na brigádu do německy mluvících zemí a potřebuješ fráze, které se od tebe očekávají. Chceš si jen pravidelně procvičovat konverzování v různorodých tématech. Cokoliv "navíc", co není zmíněno v Klasické lekci, spadá sem.

350 Kč / 60 хв.