Matyáš Č. Особа підтверджена

Matyáš Č.

Відповідає протягом 1 години на 75% повідомлень.
75% 1 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Matyáš Č.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučování kterému porozumíte

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  175 Kč
Ціна Від 175 Kč
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj všem, jmenuji se Matyáš a jsem studentem střední školy. Doučuji již po dobu 2 let a rád bych vám pověděl, jak jsem se k tomu dostal. Začal jsem s doučováním, když moji prarodiče projevili zájem, abych je naučil anglicky. Tato zkušenost mě vedla k tomu, že jsem začal pracovat i s dětmi na prvním stupni, kde jsem se setkal s potřebou doučování.

Moje první zkušenosti s doučováním dětí byly na letním táboře, kde jsme pořádali anglickou soutěž. Viděl jsem, jak děti nadšeně reagovaly na výzvy a jak rychle se učily nové věci. Po táboře mě kontaktovali rodiče některých dětí s dotazem na soukromé doučování pro své dětičky.

Типи уроку

Zkušební lekce

Probereme společně jaký styl vzdělávání vám vyhovuje nejvíce a jak by jste si naše lekce představovali.

Безплатно / 20 хв.
Standardní lekce

200 Kč / 60 хв.
Dvouhodinová lekce za extra zvýhodněnou cenu

Skvělá volba když se potřebujete na rychlo něco naučit :-)

350 Kč / 120 хв.
Školní hodina za skvělou cenu

175 Kč / 45 хв.
Hodina a půl

280 Kč / 90 хв.
Lidiya S.

Lidiya S.

Неперевірена заявка

Matyáš byl velmi nespolehlivý. Na první zkušební hodinu naprosto zapomněl na naši dceru a vymlouval se, že si spletl dny. Jedna hodina proběhla bez problémů, ale ostatní hodiny zrušil a přesouval prohlídky. Dcera čekala půl dne, jestli se vůbec hodina uskuteční. Nakonec se hodina konala asi jen pět minut, ale v pozadí pobíhali nějací lidé, hulákali a mluvili sprostě. Matyáš očividně přebral alkohol a nedokázal mluvit. To byla naše poslední hodina.

Відповідь репетитора:

Dobrý den, Vaše obvinění jsou neoprávněná a tvrzení nejsou pravdivá. Byl jsem vždy ochotný, například když jsem s vámi trávil 30 minut svého času, abyste si zprovoznili připojení k hodině a mohl jsem se s dcerou učit. Jednala jste se mnou ohledně doučování jako s někým, kdo je pod vaší úroveň, a nakonec jste se tenkrát rozhodli pro jiného doučovatele. Následně jste mi volali a prosily mě, abych vaši dceru vzal. Byl jsem ochotný i v tom, že jsem ji vzal, i když jsem měl skoro plno, ale jelikož jsem chtěl pomoci, tak jsem ji vzal. Vaše dcera na hodinách byla drzá a chovala se ke mně jako k nějakému podržtaškovi. Od vás s vaším přítelem mi bylo poté řečeno, že je to moje chyba, že dcera nechtěla doučování (sama mi to v hodině říkala, že nechce). Dále jsem vás prosil, aby vaše dcera měla funkční mikrofon a mohl jsem s ní konverzovat v AJ, co jste po mně požadovali, nebylo to asi ale možné i když jste mi to slibovali… Dále jsem vás upozorňoval již na první hodině, že mám svá pravidla a že si vše připravím, sedím u PC a čekám na to, až se vaše dcera připojí a ona mi následně řekne, že dneska se jí dnes nechce. To by naštvalo asi každého. Mohu říct, že takto špatnou zkušenost s nikým nemám a vždy si děti hodiny chválily a rodiče byli spokojení, že se dětem zlepšil prospěch ve škole. Prosil jsem vás o název učebnice, abych se na to mohl s vaší dcerou podívat, a nic jste mi neposlala. Alkohol jsem nepožil, akorát jsem si chvíli před hodinou přetrhl vazy v kotníku a jelikož jsem opět nechtěl poslouchat urážky a nadávání od vás, tak jsem se snažil hodinu odučit i přesto, že mě kotník velice bolel. Upřímně nepřeji žádnému jinému doučovateli zažívat toto co jsem zažíval s dcerou paní Lidiye. A to, že se mi dcera na hodinu připojí z nudapláže nebo kde to byla, tak mi také nebylo příjemné. Už jsem nějakému dítěti/dospělému s AJ pomohl. Jsem rád, že se na hodiny mohu opět plně těšit a nemusím řešit vás. Děkuji a přeji hodně štěstí v hledání nového doučovatele, ale nevolejte mi prosím pak, že nikdo dceru nechce doučovat. A dovolím si přidat vsuvku, jestli jste spíše vy neměla vypito, když mi píšete recenzi ve tři ráno 😃

Zuzana J.

Zuzana J.

Неперевірена заявка

Moje zkušenost s doučováním angličtiny přes tuto aplikaci byla lepší, než jsem si myslela. Doučující je neuvěřitelně milý a spolehlivý, vždy mi ochotně vysvětlí cokoli potřebuji. Učivo je probíráno z pohledu studenta, takže je k lepšímu pochopení, než od učitele.

Blanka N.

Blanka N.

Неперевірена заявка

75XSBT65TQQM14Z0

Jana Č.

Jana Č.

Неперевірена заявка

Matyáše mohu jedině doporučit. Jsem jedna z maminek které dceru z tábora Matyáš doučoval. Matyáš byl na lekci vždy na čas a byl vždy připraven. Naší dceři s AJ pomohl a občas i stále vypomůže. Má výborný přístup k dětem a je i srandovní což naše dcera miluje. Děkujeme za jeho služby a za mohu jedině doporučit.