Matyáš Č. Verified identity

Matyáš Č.

Responds within 1 hr, to 75% of messages
75% 1 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Matyáš Č.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučování kterému porozumíte

Price From 175 Kč
Description Lesson types References

Description

Ahoj všem, jmenuji se Matyáš a jsem studentem střední školy. Doučuji již po dobu 2 let a rád bych vám pověděl, jak jsem se k tomu dostal. Začal jsem s doučováním, když moji prarodiče projevili zájem, abych je naučil anglicky. Tato zkušenost mě vedla k tomu, že jsem začal pracovat i s dětmi na prvním stupni, kde jsem se setkal s potřebou doučování.

Moje první zkušenosti s doučováním dětí byly na letním táboře, kde jsme pořádali anglickou soutěž. Viděl jsem, jak děti nadšeně reagovaly na výzvy a jak rychle se učily nové věci. Po táboře mě kontaktovali rodiče některých dětí s dotazem na soukromé doučování pro své dětičky.

Lesson types

Zkušební lekce

Probereme společně jaký styl vzdělávání vám vyhovuje nejvíce a jak by jste si naše lekce představovali.

Free / 20 min
Standardní lekce

200 Kč / 60 min
Dvouhodinová lekce za extra zvýhodněnou cenu

Skvělá volba když se potřebujete na rychlo něco naučit :-)

350 Kč / 120 min
Školní hodina za skvělou cenu

175 Kč / 45 min
Hodina a půl

280 Kč / 90 min

References (4)

+ add reference
Lidiya S.

Lidiya S.

Unverified reference

Matyáš byl velmi nespolehlivý. Na první zkušební hodinu naprosto zapomněl na naši dceru a vymlouval se, že si spletl dny. Jedna hodina proběhla bez problémů, ale ostatní hodiny zrušil a přesouval prohlídky. Dcera čekala půl dne, jestli se vůbec hodina uskuteční. Nakonec se hodina konala asi jen pět minut, ale v pozadí pobíhali nějací lidé, hulákali a mluvili sprostě. Matyáš očividně přebral alkohol a nedokázal mluvit. To byla naše poslední hodina.

Tutor's answer:

Dobrý den, Vaše obvinění jsou neoprávněná a tvrzení nejsou pravdivá. Byl jsem vždy ochotný, například když jsem s vámi trávil 30 minut svého času, abyste si zprovoznili připojení k hodině a mohl jsem se s dcerou učit. Jednala jste se mnou ohledně doučování jako s někým, kdo je pod vaší úroveň, a nakonec jste se tenkrát rozhodli pro jiného doučovatele. Následně jste mi volali a prosily mě, abych vaši dceru vzal. Byl jsem ochotný i v tom, že jsem ji vzal, i když jsem měl skoro plno, ale jelikož jsem chtěl pomoci, tak jsem ji vzal. Vaše dcera na hodinách byla drzá a chovala se ke mně jako k nějakému podržtaškovi. Od vás s vaším přítelem mi bylo poté řečeno, že je to moje chyba, že dcera nechtěla doučování (sama mi to v hodině říkala, že nechce). Dále jsem vás prosil, aby vaše dcera měla funkční mikrofon a mohl jsem s ní konverzovat v AJ, co jste po mně požadovali, nebylo to asi ale možné i když jste mi to slibovali… Dále jsem vás upozorňoval již na první hodině, že mám svá pravidla a že si vše připravím, sedím u PC a čekám na to, až se vaše dcera připojí a ona mi následně řekne, že dneska se jí dnes nechce. To by naštvalo asi každého. Mohu říct, že takto špatnou zkušenost s nikým nemám a vždy si děti hodiny chválily a rodiče byli spokojení, že se dětem zlepšil prospěch ve škole. Prosil jsem vás o název učebnice, abych se na to mohl s vaší dcerou podívat, a nic jste mi neposlala. Alkohol jsem nepožil, akorát jsem si chvíli před hodinou přetrhl vazy v kotníku a jelikož jsem opět nechtěl poslouchat urážky a nadávání od vás, tak jsem se snažil hodinu odučit i přesto, že mě kotník velice bolel. Upřímně nepřeji žádnému jinému doučovateli zažívat toto co jsem zažíval s dcerou paní Lidiye. A to, že se mi dcera na hodinu připojí z nudapláže nebo kde to byla, tak mi také nebylo příjemné. Už jsem nějakému dítěti/dospělému s AJ pomohl. Jsem rád, že se na hodiny mohu opět plně těšit a nemusím řešit vás. Děkuji a přeji hodně štěstí v hledání nového doučovatele, ale nevolejte mi prosím pak, že nikdo dceru nechce doučovat. A dovolím si přidat vsuvku, jestli jste spíše vy neměla vypito, když mi píšete recenzi ve tři ráno 😃

Zuzana J.

Zuzana J.

Unverified reference

Moje zkušenost s doučováním angličtiny přes tuto aplikaci byla lepší, než jsem si myslela. Doučující je neuvěřitelně milý a spolehlivý, vždy mi ochotně vysvětlí cokoli potřebuji. Učivo je probíráno z pohledu studenta, takže je k lepšímu pochopení, než od učitele.

Blanka N.

Blanka N.

Unverified reference

75XSBT65TQQM14Z0

Jana Č.

Jana Č.

Unverified reference

Matyáše mohu jedině doporučit. Jsem jedna z maminek které dceru z tábora Matyáš doučoval. Matyáš byl na lekci vždy na čas a byl vždy připraven. Naší dceři s AJ pomohl a občas i stále vypomůže. Má výborný přístup k dětem a je i srandovní což naše dcera miluje. Děkujeme za jeho služby a za mohu jedině doporučit.