Anna T.

Anna T.

Відповідає протягом 48 годин на 80% повідомлень.
80% 48 год.+
Приймає нових учнів

Anna T.

Приймає нових учнів

Doučování angličtiny, francouzštiny studentů a dospělích

Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Zdravím, vracím se po delší nepřítomnosti kvůli současné situaci zpět na Doučuji.eu. Nabízím doučování jazyků, zejména konverzace přes skype.:)
Jsem absolventem Vysoké školy ekonomické na fakultě mezinárodních vztahů. Mám ráda jazyky a snažím se v nich zlepšovat.
Mám za sebou přes 8 let kurzů angličtiny v jazykovém studiu Rolino a 5-6 let ve Francouzském institutu v Praze. Z angličtiny mám Certifikát CAE. Nerada však měřím schopnosti certifikáty, angličtinu beru jako svůj druhý mateřský jazyk.
Mám za sebou půl roku zahraničního studia v angličtině v multikulturním prostředí španělsko-katalánské Barcelony. Při studiu jsem pracovala v mezinárodním prostředí, kde se denně využívala angličtina v psané i mluvené komunikaci.

S vyučováním jsem začala ke konci roku 2016.

Anna P.

Anna P.

Неперевірена заявка

Anička je velice milá, ochotná, má pozitivní přístup. Snaží se ve všem vyjít vstříc. Na hodiny se pečlivě připravuje a snaží se pomoct v tom, co člověk potřebuje. Vede konverzaci o běžných věcech, navrhnuje témata ke konverzování, která jsou zajímavá. Střídá gramatiku s mluvením, s články, s různými testy ke zkouškám. Anička je velice příjemná slečna, kterou doporučuji.

Ondřej A.

Ondřej A.

Неперевірена заявка

Anička mě několik měsíců doučuje francouzštinu, procvičujeme konverzaci i mluvnici. Díky doučování si začínám být v tomto jazyce jistější. Anička dokáže najít v gramatice přesně ta témata, jejichž znalost je důležitá pro běžnou komunikaci, a díky tomu se mi daří ve francouzštině posouvat dál. Navíc lekce s ní nikdy nejsou nudné, protože probíraná témata dokáže obohatit o vlastní zkušenosti a má i slušný přehled o frankofonní kulturní scéně.

Klára K.

Klára K.

Неперевірена заявка

Aničku jsem si vybrala na procvičování konverzace a mohu jedině doporučit. Je velice milá, ochotná vše vysvětlit a je zábava s ní konverzovat. Vybírá témata, která mě zajímají a tím pádem máme celou hodinu co probírat. Navíc se snaží rozšiřovat slovní zásobu čtením článků.

Anna M.

Anna M.

Неперевірена заявка

Anička mě připravuje na zkoušku z angličtiny úrovně B2. Oceňuji zejména její pozitivní přístup, nic není problém, na všem se dá domluvit. Sežene materiály k procvičování daného jevu, vše vysvětlí. Vědoma si skutečnosti, že konverzace je v případě výuky jazyka základ, střídá gramatická cvičení s mluvením. Snaží se mluvit o tématech, která jsou nám oběma blízká - nejde tedy o jakousi simulaci konverzace, ale primárně o to, naučit se funkčně sdělit skutečně vše, co chci říct. Aničku určitě doporučuji.