Romana S.

Romana S.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Romana S.

Accepts new students

doučování českého jazyka pro ZŠ, specializace na přijímací zkoušky

Price From 500 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Dobrý den,

pracuji jako učitelka na 2. stupni ZŠ (aprobace čj-d). Věnuji se doučování žáků, zejména přípravě na přijímací zkoušky. Na základě detailních znalostí testů mám vypracovaný systém přípravy na přijímací zkoušky, včetně řady specifických materiálů, které s žáky na hodinách pravidelně používám.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Petr Z.

Petr Z.

Unverified reference

Paní učitelku určitě doporučujeme. Prohlubuje se synem učivo od 5. třídy více než rok a půl. Oceňujeme způsob výuky i profesionální přístup. Je flexibilní při plánování termínů.

Tereza H.

Tereza H.

Unverified reference

Dobrý den, již druhým rokem si syn prohlubuje své znalosti z českého jazyka s paní učitelkou Romanou. Je velmi spokojený, na hodiny se těší a opravdu se zlepšuje. Nic není problém, komunikace je skvělá, zpětná vazba funguje a na všem se můžeme individuálně domluvit. Paní učitelku Romanu rádi doporučujeme.

Zdeňka B.

Zdeňka B.

Unverified reference

Paní učitelku Romanu, velmi ráda doporučím ostatním studentům. Je vstřícná a ochotná a její příprava na přijímací zkoušky je velmi kvalitní a pečlivá. Jako rodič dostávám zpětnou zprávu jak probíhá výuka, Dcera je také moc spokojená s individuálním přístupem paní učitelky:)