Václav J.

Václav J.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Václav J.

Accepts new students

Doučování matematiky online

  • 11 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Vítejte na mém profilu. Jsem student matematiky na vysoké škole. Mohu vás doučit na test ve škole, přijímačky na SŠ i VŠ, Scio testy, maturitu, reparát či jiné zkoušky.

Doučuji matematiku od základní školy až po vysokoškolskou matematiku. Z vysokoškolské matematiky doučuji převážně matematickou analýzu, lineární algebru, multilineární algebru a diskrétní matematiku.

Doučování probíhá online - mám grafický tablet s tužkou, takže nepoznáte, že nesedím vedle vás. Můžete se podívat na přiložené fotografie, jak výuka probíhá - takto vidí student moji obrazovku. Veškeré materiály z doučování následně studentovi zašlu do emailu v souboru pdf. Těším se na případnou spolupráci.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Jiří K.

Jiří K.

Unverified reference

Vašek mě doučoval derivace a průběh funkce na písemku a i přesto, že jsem za celou střední nebyl schopný pochopit, co je to funkce, tak jsem díky němu dokázal zvládnout první zápočťák na vejšce bez ztráty jediného bodu. Rozhodně mohu doporučit - jde vidět, že má matiku rád a že jí rozumí.

David L.

David L.

Unverified reference

S Vaškem spolupracuji jeden školní rok v účetnictví a ekonomii. Vašek je spolehlivý dobře vysvětluje a na své hodiny chodí velice dobře připraven. Nyní se budeme připravovat na maturitní zkoušku. Za mě Vaška můžu jedině doporučit.

Martin Š.

Martin Š.

Unverified reference

Mohu jedině doporučit, Vašek vysvětloval srozumitelně, takže se to dalo dobře pochopit. Je vidět, že daným tématům rozumí. Bylo vidět, že se velmi snaží a že mu záleží na výsledcích studenta. Za mě super, určitě v budoucnu využiju znovu, pokud budu potřebovat pomoc.

pictures and certificates