Jan P.

Jan P.

Responds within 1 hr, to 60% of messages
60% 1 hr
Accepts new students

Jan P.

Accepts new students

Matika, Fyzika, Elektrotechnika, Programování

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Sem studentem JCU Obor informatika a matika se zaměřením pro vzdělávání pro střední školy. Přešel jsem z VUT FEKT UAMT kde jsem studoval automatizaci a měřící techniku. Rád své znalosti předám... Na každé doučování se připravuji, tzn. ve zprávě prosím uveďte jakou problematiku potřebujete doučit a také časy, kdy je možné doučování realizovat.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Michal L.

Michal L.

Unverified reference

Velice dobra skusenost. Co mně pozitivně překvapilo u pana Jana je ne jenom teoretické znalosti s elektrotechniky, ale i rozsáhlé zkušenosti s praxe, vdaka čemu mi bylo vysvětleno hodne věcí. Velmi dobře připravena vizuální prezentace na monitoru s vysvětlením, schopnost zodpovědět vsechny me otazky s elektrotechniky, celkově připravenost na hodinu, udělala skvělý dojem. Michal Lády

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Jan P.

Fyzika

Dobrý deň, pomohol by mi niekto prosím s týmto príkladom z fyziky? Ďakujem Vám veľmi pekne za pomoc 😊 Svetelny lúč dopada zo vzduchu na povrch vody pod uhlom 40°. pod akým uhlom má dopadnúť na povrch skla, aby uhol lomu bol pri dopade svetla na povrch vody a skla rovnaký? index lomu vody je 1,33 a…

Jan P.

Dobrý den pomohl by mi někdo z přikladem z fyziky..? Nikdo si vubec nevime rady

Jakou hmotnost může mít kámen abych ho nadzvihl pomocí páky kovovou tyčí. tyč podložím ve vzdálenosti 50cm od kamene a tyč je dlouhá 2,5 m, mohu působit silou max 300N napiš vzorec, dosazení, výpočet a odpoved.

Jan P.

Pomoc s fyzikou

Dobrý, pomohol by mi niekto s týmto príkladom z fyziky? Ďakujem Na priehľadné optické prostredie s indexom lomu 1,2 dopadá svetlo frekvencie 1,5.10 na 14 Hz. Aká je vlnová dĺžka svetla v tomto prostredí?