Ladislav B.

Ladislav B.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Ladislav B.

Accepts new students

Doučování němčiny a angličtiny

  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Studuji germanistiku, latinu a starořečtinu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a v duchu hesla "docendo discimus" – volně přeloženo: "Tím, že učíš jiné, se toho sám nejvíc naučíš." – se snažím předáváním svých zkušeností získávat nové a zprostředkovat při tom trochu nadhledu a pokory do podniku tak zapeklitého, jako je učení se cizímu jazyku.

První seznamovací hodina nic nestojí a slouží k tomu, abych si udělal představu o Vašich cílech a Vaší motivaci. Vám zase pomůže se rozhodnout, jestli je Vám můj styl učení sympatický, anebo jestli nechcete raději zkusit štěstí s jiným vyučujícím.

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Václav B.

Václav B.

Unverified reference

Láďa je člověk opravdu na svém místě velký odborník přes jazyky a skvělý doučovatel. Pomáhal mi s přípravou na test TOEFL a se spoustou věcí mi dokázal pomoct a vysvětlil i ty nejzáludnější otázky. Můžu jedině doporučit!

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Ladislav B.

Syntax AJ - nominalization

Ahoj, mám za úkol v textu najít všechny příklady nominalization a nějak víc to rozebrat, nebo nějak roztřídit.. bohužel si nevím rady, co vše bych na tom měla na vysokoškolské úrovni určovat :D jestli se to dá pak dále nějak klasifikovat do nějakých kategorií (verbální nouns, deverbal nouns? fakt…