Michaela P.

Michaela P.

Accepts new students
Free trial lesson

Michaela P.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučování chemi, biologie a matematiky z pohodlí domova online za skvělou cenu.

  • Offers online lessons
  • From  250 Kč/hr
Price From 250 Kč/hr
Description Lesson types Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahoj,
jsem absolventkou biologie a ekologie. Mám také zkušenosti s doučováním matematiky na úrovni Základní školy a to z dob studií.
K doučování mě přivedla životní situace a jediná možnost, jak se věnovat doučování a práci s lidmi obecně je online formou z důvodu nemoci dcery.
Mám spostu času a chuti pomoct s předměty, které jsem vystudovala a doučování se věnovala po času studií na Ostravské Univerzitě.
Jsem vystudovaná bakalářka se zaměřením na Systematickou biologii a ekologii, také jsem absolventkou chemické průmyslovky.
Ráda pomůžu s úkoly, přípravou na testy a s vypracováním jakýchkoliv prací.

Lesson types

Zkušební lekce

Zkušební lekci si užijeme oba, seznámíme se, dozvím se, s jakým požadavkem a cílem jsi mě oslovil/la a domluvíme se, jaký způsob a tempo výuky by ti vyhovovalo.

Free / 30 min
Standardní lekce

250 Kč / 45 min

pictures and certificates

Answered questions (4)

This tutor has helped to answer these study questions

Michaela P.

Fenethyl vs benzyl (s obrázkem)

OPRAVA Dobrý den, v učebnici jsem našel tuto sloučeninu pojmenovanou jako "2-fenyl-7-fenylmethylnaftalen". Nechápu ale, proč není ve skutečnosti správný název "7-benzyl-2-fenylnaftalen". Moc děkuji za radu!

Michaela P.

Chemie- úloha

Vypočítejte hmotností zlomek železa. Dále vypočítejte, kolik miligramů železa je v jednom balíčku uvedeného rozpustného nápoje, který váží 30 gramů. Na etiketě rozpustného nápoje je uvedeno, že ve 100 gramech výrobku je 35 miligramů železa. Předem moc děkuji za odpověď :))

Michaela P.

Chemie- tabulka

Za odpověď předem moc děkuji :)