Martin P.

Martin P.

Responds within 12 hrs, to 70% of messages
70% 12 hr

Martin P.

Doučovanie matematiky a informatiky

Price From 500 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Som absolventom Fakulty informatiky Masarykovej univerzity so záľubou v matematike a teoretickej informatike. Rád doučím stredoškolskú aj vysokoškolskú matematiku (lineárna algebra, infinitezimálny počet, diferenciálny a integrálny počet, logika, analytická matematika), teoretickú informatiku (teória grafov, automaty a gramatiky, programovanie a princípy OOP) pripravím na prijímacie skúšky (TSP, SCIO), tiež pomôžem vyriešiť domáce úlohy, či semestrálne projekty. Mám tiež skúsenosti s doučovaním stredoškolských študentov, na požiadanie vypracujem vzorové riešenia, či pripravím na akúkoľvek skúšku. Vlastním tiež certifikát pre doučovanie anglického jazyka.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Dominik H.

Dominik H.

Unverified reference

Výborný doučovateľ. Vypracoval perfektne materiály a naučil, čo bolo žiadané.

Milan Č.

Milan Č.

Unverified reference

Konzultácie s Martinom boli pre mňa neoceniteľné. Vedel pohotovo odpovedať na akúkoľvek otázku z oblasti informatiky, e-mailová komunikácia bola skutočne nadštandardná. Som mu naozaj veľmi vďačný za pomoc a určite odporúčam.

Eva P.

Eva P.

Unverified reference

Martin má dlhoročné skúsenosti s doučovaním už zo strednej školy, kde doučoval spolužiakov matematiku aj informatiku. Matematika ho vždy bavila, mal z nej samé jedničky. Zúčastňoval sa aj súťaží ako Matematický klokan a v programovaní riešil Korešpondenčný seminár z programovania (KSP), kde sa dostal aj do krajského kola. Fakulta informatiky Masarykovej univerzity bola preto jasná voľba a neľutuje to. Momentálne si privyrába doučovaním, než si nájde plnohodnotnú prácu vo svojom obore.

pictures and certificates

Answered questions (3)

This tutor has helped to answer these study questions

Martin P.

Výška v trojbokém hranolu

Jak vypočítat výšku kolmého trojbokého hranolu s objemem 200 cm³, jehož podstavné hrany mají délky 4 1/3 cm, 10 cm, 12 1/3 cm? Děkuji.

Martin P.

prosím poraďte-jak vypočíst původní počet bonbonů

V plechovce byly červené a zelené bonbóny. Čeněk snědl 2/5 všech červených bonbónů a Zuzka snědla 3/5 všech zelených bonbónů. Teď tvoří červené bonbóny 3/8 všech bonbónů v plechovce. Kolik nejméně bonbónů mohlo být původně v plechovce?