Petr V.

Petr V.

Відповідає протягом 5 годин на 33% повідомлень.
33% 5 год.
Приймає нових учнів

Petr V.

Приймає нових учнів

Angličtina pro každého s Petrem

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  400 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 400 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Ahoj, jmenuji se Petr.

Doučuji moc rád a především efektivně, aktivně vytvářím bezstresové prostředí, takže není třeba se bát chybovat. Chybu vnímám jako nástroj, který nám pomůže se zlepšovat. Jsem vyzbrojen velkou dávkou trpělivosti a odhodláním pomoci. Klienty/studenty vnímám jako parťáky ☺️

Za všech okolností se snažím maximálně vyhovět potřebám svých studentů, nejsem autoritář a hodiny vedu v přátelském duchu.

Učím naprosto každého, a to od ZŠ až po seniory.
Mám za sebou několikaletou prokazatelnou praxi v soukromé výuce AJ, ČJ a ICT s výbornými výsledky (možno doložit referencemi), jsem také držitel CAE certifikátu z AJ.
Učil jsem na VŠ Aplikované psychologie v Praze a kromě výuky pořádám mentoringy pro lektory zaměřené na metodiku výuky a na práci s psychologickým aspektem ve výuce.

Budu se těšit na zprávu!
Petr

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 55 хв.
Magdaléna S.

Magdaléna S.

Неперевірена заявка

Klobouk dolů před Petrem, doporučuji všemi deseti, konečně jsem schopna souvisle mluvit v angličtině, než jsem k němu přišla, bála jsem se mluvit, ale Petrův přístup mi velmi vyhovoval, je velmi trpělivý, milý, ochotný a nemusíte se před ním vůbec stydět. V našich lekcích hodně byla znát jeho dobrosrdečná povaha a odbornost, zkušenosti. Teď učí dceru v 7. třídě ZŠ a jsem jak já tak i dcera velice spokojená, neměnily bychom. Jak jsem psala, doporučuji všemi deseti! :))))

Tomáš D.

Tomáš D.

Неперевірена заявка

Rád bych Petra ohodnotil dobře, ale to prostě nejde, já ho musím ohodnotit skvěle. Nezalekne se žádného problému, co se týče angličtiny tak vše trpělivě vysvětlí, poradí, bojuje za mého syna i ve škole, kde jsme měli problémy s učitelkou. Zlepšily se vztahy a známky, syna vytáhl během ani ne půl roku ze čtyřky na dvojku, o fous nám utekla jednička. Má v malíčku kromě výuky i problematiku školství, což nám moc pomohlo a my vám Petře stokrát děkujeme. DOPORUČUJI!!!!

Відповідь репетитора:

Diky, Tomasi. Velmi me tesi, ze jsem se mohl angazovat :)

Milan D.

Milan D.

Неперевірена заявка

Petr je naprosto skvělý lektor s velmi lidským přístupem, který nejen že umí perfektně vysvětlit učivo tak, že ho pochopím i já jakožto člověk bez talentu na jazyky, ale svým přístupem ke klientovi jako k parťákovi a k angličtině jako takové předčil veškerá má očekávání. Rozhodně doporučuji. Petr umí a naučí.

Відповідь репетитора:

děkuji, Milane, moc si vážím naší dlouhodobé spolupráce :)

Відповіді на запитання (1)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Petr V.

Jaký budoucí čas?

Jaký čas byste dali do druhé věty? Počasí dneska nevypadá dobře. Myslíš, že bude pršet?